Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2016

Κράτος υπό διάλυση: Παρακρατικοί κατέλαβαν το ΑΠΘ - «Θα μείνουμε για πάντα» λένε!


Κράτος υπό διάλυση: Παρακρατικοί κατέλαβαν το ΑΠΘ - «Θα μείνουμε για πάντα» λένε!

Οι παρακρατικοί του δήθεν «αντεξιουσιαστικού» χώρου, δηλαδή οι γιοί υπουργών, εγγονοί εφοπλιστών και συνεργάτες ξένων μυστικών υπηρεσιών, είχαν εδώ και μέρες πει ότι πρόκειται να προχωρήσουν σε κατάληψη του ΑΠΘ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ένα παγκόσμιο «συνέδριο» του χώρου τους.
Ασυνήθιστο, βεβαίως, το αίτημα τους, αφού τέτοιου είδους συνελεύσεις γίνονται τις περισσότερες φορές σε στοές και λέσχες. Η συγκεκριμένη συγκέντρωση, βεβαίως, είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού στον πυρήνα της ήταν το χειροκρότημα της πολιτικής Τσίπρα - Μητσοτάκη - Μέρκελ στο θέμα του λεγόμενου «προσφυγικού».
Το κράτος αντί να....
απαντήσει στην πρόκληση, έσπευσε να κρυφτεί. Αρχικώς οι πρυτανικές αρχές κλείδωσαν τα δημόσια κτήρια, ώστε να προστατευτεί η δημόσια περιουσία και ακολούθως έδωσαν εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να μην επέμβουν για... «ευνόητους λόγους».
Αλήθεια, ποιοί είναι οι «ευνόητοι λόγοι» για την μη επέμβαση της αστυνομίας, εμπρός σε αυτή την καταφανή παρανομία; Μήπως το γεγονός ότι στις εκδηλώσεις θα παραβρίσκονται οι γόνοι αυτών που κατέστρεψαν την Ελλάδα;
Ενημερωτική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε εκεί που τώρα 50 ξένοι πράκτορες έχουν στήσει σκηνές και τους ρώτησε για πόσο σκοπεύουν να μείνουν. Η απάντηση ήταν ενδεικτική της ξεφτίλας του ελλαδικού προτεκτοράτου: «Για πάντα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών