Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 13, 2016

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ! «ΠΑΤΕΡΑΣ» ΒΙΑΖΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ!

paiderastia__article
Ένα δείγμα για το τι περιμένει τα παιδάκια που θα υιοθετηθούν από «ομόφυλα» ζευγάρια –αν επιτρέψουμε στους Τσιπροκαμμένους και λοιπούς προοδευτικάντηδες του κώλου να κάνουν κάτι τέτοιο- είχαμε στην Αργολίδα.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία της μητέρας του παιδιού, αποκαλύφθηκε ότι «ομοφυλόφιλος» πατέρας βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον ίδιο του τον 12χρονο γιο, μαζί με τον εραστή του, με τον οποίο συζούσαν, στην Αργολίδα.
Το 12χρονο παιδί έμενε με....
την μητέρα του σε περιοχή στην Αθήνα, καθώς αυτή ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του. Αλλά, πριν από περίπου δυο εβδομάδες το παιδί πήγε μαζί με το πατέρα του για διακοπές. Ωστόσο, το παιδί ζήτησε από την μητέρα του να το πάρει, όπως κι έγινε. Στη συνέχεια, αποκάλυψε στη μητέρα του τη φρίκη που έζησε στο σπίτι των δύο καθαρμάτων, του «πατέρα» του και του εραστή του πατέρα του.
Εν τέλει, το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος βεβαίωσε με το πόρισμα του το βιασμό του!
Και ποιο είναι το πιο εξοργιστικό απ’ όλα; Ότι ναι μεν αποφασίστηκε η προφυλάκιση του εραστή του «πατέρα» του παιδιού, αλλά ο «πατέρας» αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (ναι, καλά διαβάσατε, βρέθηκαν δικαστές που τον άφησαν ΕΛΕΥΘΕΡΟ…), με «περιοριστικούς» όρους (να δίνει το «παρόν» μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του…), λόγω του ότι τυγχάνει… ανάπηρος!!!
Ερώτημα: υπάρχει έστω κι ένας λογικός άνθρωπος που να είναι αντίθετος στην ποινή του θανάτου για τους δράστες τέτοιων ελεεινών πράξεων; 
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Οι λογικοί άνθρωποι είναι ΟΛΟΙ τους αντίθετοι.

    Οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον το ευχαριστήθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών