Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 23, 2016

Η ΝΔ, το “άσυλο” και το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου


Η ΝΔ, το “άσυλο” και το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζει το βιολάκι της η Νουδούλα, για τον τομέα της τάξης και ασφάλειας. Έτσι, «έφοδο» στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ έκαναν 5 βολευτές της, εις ένδειξη «διαμαρτυρίας» για τη συνεχιζόμενη κατάληψη του ΑΠΘ από τους αλητοκομμουνιστές του No Border Camp. Οι 5 βολευτές (Γκιουλέκας, Καλαφάτης, Καράογλου, Γιωργαντάς και Βαγιωνάς) κατέφτασαν στο υπουργείο και ζήτησαν -με θορυβώδη τρόπο, για να κάνουν σώου – να δουν τον υπουργό Τόσκα και να του πουν τα… παράπονά τους. Αφού τα είπαν, ακολούθησαν οι συνήθεις ανακοινώσεις από.....
νουδούλα και ΣΥΡΙΖΑ, με αλληλοκατηγορίες…
Θα είχε βεβαίως πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, να μάθουμε ποιον τρόπο πρότειναν (αν πρότειναν κάποιον τρόπο…) οι… σώουμεν της νουδούλας, για την απομάκρυνση του αλητοκομμουνισταριού από το «άσυλο». Διότι, τον μόνο τρόπο για την απομάκρυνση τέτοιων στοιχείων από τα πανεπιστήμια (δηλαδή την επέμβαση των ΜΑΤ και την βίαιη έξωση των αλητοκομμουνιστών…) η νουδούλα δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ επί των ημερών της, σε ανάλογες καταστάσεις, καίτοι όφειλε να το πράξει ουκ ολίγες φορές!
Θα αναφέρουμε ως κλασσικό παράδειγμα τους λαθρομετανάστες που πουλούσαν λαθραία προϊόντα έξω από την ΑΣΟΕΕ κι όσες φορές πήγαινε η Αστυνομία να τους ελέγξει, αυτοί έμπαιναν μέσα στο «άσυλο», ενώ μια συμμορία αλητοκομμουνιστών που κατοικοέδρευε εκεί μέσα, πετούσε πέτρες και βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς, που μετά από λίγη ώρα έφευγαν άπραγοι, προς δόξαν του σαμαρο-ψευδοκράτους.
Όταν δε οι αστυνομικοί έλεγχοι σταμάτησαν, οι κόκκινοι συμμορίτες της ΑΣΟΕΕ δεν σταμάτησαν να επιτίθενται σε διερχόμενους από το σημείο αστυνομικούς, με τα ίδια πάντοτε αποτελέσματα – κατόπιν «άνωθεν εντολών» οι αστυνομικοί αποχωρούσαν ντροπιασμένοι!
Ας αφήσει, λοιπόν, κατά μέρος την τάξη και την ασφάλεια η μπουμπουκο-νουδούλα, γιατί «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»!
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών