Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016

Οι Εθνικιστές παρελαύνουν στους δρόμους της Λευκωσίας... ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖΤο "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ", ΔΕΝ ξεχάστηκε! Ο Εθνικιστικός χείμαρρος για ακόμα μια χρονιά ξεχείλισε τον χώρο του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας, μια ανάσα από τον Τούρκο κατακτητή, για να δώσει το μήνυμα ότι το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, όσο και αν προσπαθούν διάφοροι ντόπιοι και ξένοι, ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ.


Οι Έλληνες Εθνικιστές κατέκλυσαν από πολύ νωρίς τον χώρο, με τα συνθήματα να δονούν για ώρες την ατμόσφαιρα, ξυπνώντας από τον λήθαργο κοιμισμένες συνειδήσεις. Και όμως δεν λύγισαν όλοι, δεν λιγοψύχησαν, αλλά υπάρχουν ακόμα ζωντανοί που θυμούνται την μαύρη επέτειο της Τουρκικής εισβολής.
Ο αγώνας για επιστροφή και απελευθέρωση των εδαφών μας δεν σταματά ποτέ, αφού την πατρίδα μας δεν την χαρίζουμε σε κανέναν.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με άφιξη φλόγας από τον χώρο των φυλακισμένων μνημάτων, τον χώρο όπου έγιναν επικές μάχες το 1974. Την φλόγα μετέφεραν δρομείς του σωματείου «Περικλής Δημητρίου». Ακολούθως άρχισε ζωντανό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με αντικατοχικά και άλλα πατριωτικά τραγούδια.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι δύο Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Γιώργος Επιτήδειος και Ελευθέριος Συναδινός, που για ακόμα μια χρονιά ήταν μαζί μας στο οδόφραγμα της κατοχής.


Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής Αμμοχώστου, Λίνος Παπαγιάννης, ενώ τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου.


Με το πέρας των ομιλιών, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των θυμάτων του 1974 και προς ανεύρεση των αγνοούμενων, ενώ αμέσως μετά όλοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.


Η εκδήλωση έκλεισε με πορεία στους κεντρικότερους δρόμους της Λευκωσίας, με τα συνθήματα να αντηχούν για ώρες στην πρωτεύουσα δείχνοντας σε όλους όσους ξέχασαν, πως κάποιοι ακόμα αντιστέκονται και δεν παραδίδουν τα πάτρια εδάφη τους. Ο αγώνας συνεχίζεται…
Διαβάστε περισσότερα στο elamcy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών