Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 22, 2016

ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ… ΡΑΤΣΙΣΜΟ!


«Επιτέλους και η Ελλάδα όπως σχεδόν όλες οι χώρες που έχουν υπογράψει το σύμφωνο του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, προτίθεται να καταργήσει τα σκοταδιστικά άρθρα περί τιμωρίας της βλασφημίας. 

Ένα αίτημα που διατυπώθηκε ξανά το 2014 από το σύνολο των διεθνών και ελληνικών φορέων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη Διεθνή Αμνηστία, μεγάλη γκάμα πολιτικών, νομικών και ΜΜΕ, με αφορμή την καταδίκη του διαχειριστή της χιουμοριστικής ιστοσελίδας «Γέρoντας Παστίτσιος».

Με αυτούς τους πανηγυρικούς τόνους υποδέχθηκε η φυλλάδα των Ιών την αποποινικοποίηση της βλασφημίας, την οποία ανακοίνωσαν ότι προωθούν τα άθεα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ και ο θεομπαίχτης συνοδοιπόρος τους (το «αναγκαίο καλό»…), με τις δήθεν «κόκκινες γραμμές» στην προστασία της Ορθοδοξίας.

Το «αστείο» της όλης υποθέσεως, είναι η δικαιολογία που επικαλούνται οι συριζοκαμμένοι...
και που δεν είναι άλλη από την… «αντιμετώπιση του ρατσισμού». Ιδού τα χάλια τους:

«Παράλληλα με τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ρητορικής του μίσους, η Πολιτεία οφείλει να λαμβάνει μέτρα για την πλήρη κατοχύρωση της ελευθερίας της έκφρασης.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων γνωστοποιεί πως η αποποινικοποίηση του εγκλήματος της βλασφημίας έχει τεθεί υπό την κρίση της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα. Τη θέση αυτή θα εκφράσει προσεχώς και κατά την εξέταση της χώρας μας από την Επιτροπή των ΗΕ για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων (3-4 Αυγούστου στη Γενεύη)…».

(ΥΓ): Απαραίτητη διευκρίνιση: ο νόμος περί βλασφημίας δεν αφορά μόνον κάποιους άθεους ή ανόητους που βρίζουν τα θεία (αλλά μόνο τα έχοντα σχέση με τον χριστιανισμό, διότι μουσουλμάνοι και εβραίοι δεν παίζουν μ’ αυτά τα πράματα…) αλλά και τις βλάσφημες «καλλιτεχνικές δημιουργίες» των βρωμερών και ανώμαλων «προοδευτικών καλλιτεχνών» (θεατρικά έργα, ταινίες, εκθέσεις ζωγραφικής, κ.τ.λ.), καθώς και βλάσφημα σχόλια από τα ΜΜΕ (όπως στην περίπτωση του αντίχριστου κομμουνιστή «Παστίτσιου», που διακωμωδούσε τα Όσια και Ιερά της Πίστης μας μας. Από δω και πέρα όλα αυτά θα γίνονται ελεύθερα, και με την άδεια του ψευδοκράτους των γραικύλων, Τσίπρα και Καμμένου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών