Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 13, 2016

ΣΑΝΤΕΡΣ ΥΠΕΡ ΚΛΙΝΤΟΝ… Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ

hilbern708

Τελείωσε το πανηγύρι της προεδρίας για τον «αριστερό» και «προοδευτικό» γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς, που τάχθηκε και επισήμως στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον, προτρέποντας τους Δημοκρατικούς να συσπειρωθούν για να νικήσουν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.
Η Χίλαρι Κλίντον «είναι η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία και σκοπεύω να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να....
διασφαλίσω ότι θα γίνει η νέα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε ο Σάντερς σε κοινή προεκλογική συγκέντρωση στο Πόρτσμουθ του Νιου Χαμσάιρ.
Ωστόσο, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, μόλις το 40% των υποστηρικτών του Σάντερς δήλωσαν πως θα υποστηρίξουν την Κλίντον.
Ο δε Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως ο Σάντερς με την υποστήριξη του στην Κλίντον έγινε μέρος ενός «διεφθαρμένου συστήματος».
Ποιο είναι το «μυστικό» της υποστήριξης Κλίντον από τον Σάντερς; Είναι και οι δύο τέκνα του «εκλεκτού» λαού και ο σιωνισμός τους ένωσε!

1 σχόλιο:

  1. Ο Σάντερς επιμελώς απέκρυπτε την εβραϊκή προέλευση του από την Πολωνία, ενὠ ακόμη αποσιωπά το πραγματικό επώνυμο του. Ο πατέρας του Εβραίος πρόσφυγας στην Ν.Υόρκη, όπως εκατοντάδες χιλιάδες Ισραηλίτες από την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη, επειδή οι εντόπιοι λαοί δεν απεδέχοντο την υπονομευτική τους δράση και την επιθυμία τους να τους κυβερνήσουν.
    Η Χίλαρυ Ρόνταμ Κλίντον έχει συγγενικές σχέσεις με Εβραίους. Ένας αδελφός της είχε γυναίκα Εβραία, ενώ η μοναχοκόρη της έχει παντρευτεί τον Μαρκ Μεντζβίνσκι, γυιό των Εβραίων Τζων και Μάρτζορι Μαργκόλις. Ο Τζων Μεντζβίνσκι βουλευτής στο Κογκρέσο, κατεδικάσθη σε πολυετή κάθειρξη για εκατοντάδες κακουργηματικές απάτες, που αλλού, στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
    Η Μαργκόλις ,γνωστή φεμινίστρια, που διετέλεσε εκτός από βουλευτής και αναπληρώτρια κυβερνήτης της Πενσυλβάνια, ήταν από τις πρώτες που εθέσπισε την μόδα της υιοθεσίας εγχρώμων παιδιών από Ασία και Αφρική την δεκαετία του΄70, πριν αποκτήσει βιολογικό τέκνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών