Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 09, 2016

Η Χρυσή Αυγή (Λαγός - Κασιδιάρης - Καρακώστας) δίπλα στους εργαζομένους της ΒΦΛ και της Καβάλα OIL ΒΙΝΤΕΟ


Επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής στους εργαζομένους της ΒΦΛ και της Καβάλα OIL - Φωτορεπορτάζ, 2 Βίντεο

Στο πλευρό των εργαζομένων στην Βιομηχανία Φοσφωρικών Λιπασμάτων στην Καβάλα βρέθηκε για ακόμα μια φορά η Χρυσή Αυγή.Κλιμάκιο αποτελούμενο από τους βουλευτές Γιάννη Λαγό, Ηλία Κασιδιάρη και Ευάγγελο Καρακώστα, καθώς και από τους Συναγωνιστές Αρτέμη Ματθαιόπουλο και Δημήτρη Βογιατζή συναντήθηκε με τους εργαζομένους της ΒΦΛ και αφουγκράστηκε τα προβλήματά τους.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τον κοινοβουλευτικό έλεγχο προς την κυβέρνηση προς επίλυση των προβλημάτων τους.

Ακολούθως το κλιμάκιο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε το σωματείο εργαζομένων της Καβάλα OIL. Οι συναγωνιστές τόνισαν ότι συμμερίζονται τον Αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματά τους.

Όπως σημείωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης: "Η Ελλάδα διαθέτει τεράστιες πλουτοπαραγωγικές πηγές. Πρωτίστως το πετρέλαιο στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας και της Θάσου θα δώσει νέες δυνατότητες ανάπτυξης σε όλη την Χώρα. Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι πως το ελληνικό κράτος πρέπει να εκμεταλλευτεί όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της ελληνικής ΑΟΖ. Δεν πρέπει να τα εκμεταλλευτεί κανένας ξένος τοκογλύφος!".
Ακολουθούν βίντεο από τα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών