Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 28, 2016

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ

14112090_10210159411924528_1865780862_n
Η εγκληματικότητα στην χώρα μας συνεχίζει την σταθερή μεταπολιτευτική της άνοδο σε κάθε τομέα. Με τις ροές λαθρομεταναστών σίγουρα θα αυξηθεί κατά πολύ στις πόλεις τα επόμενα χρόνια. Προερχόμενοι από χώρες με πολύ μεγαλύτερα ποσοστά, τελείως διαφορετικές νοοτροπίες και διψασμένοι για γρήγορο χρήμα, οι εισβολείς θα εκμεταλλευτούν όσο μπορούνε το ανοιχτοχέρικο αριστερό δημόσιο, επιβαρύνοντας το και έξω στους δρόμους, θα δούμε να μετατρέπονται και άλλες ωραίες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών σε γκέτο.
Και επειδή οι προοδευτικοί θα....
βγούνε πάλι να πούνε ότι είμαστε κακοί φασίστες που θέλουμε κρεμάλες και άλλα τέτοια ωραία και πως αυτοί οι κακομοίρηδες αξίζουν μια ευκαιρία σε ένα καλύτερο αύριο, είναι ενδιαφέρον να δει κανείς τα στατιστικά που εκδίδουν οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης όπου διαχωρίζουν τα αδικήματα ανάλογα με φυλές. Δεν χρειάζεται να σπουδάσει κανείς κοινωνιολογία για να δει πως άτομα από τριτοκοσμικές χώρες δεν σέβονται τους νόμους των κρατών που εισβάλουν και προτιμάνε να ζούνε με τους δικούς τους κανόνες.

Έχοντας πλήρη γνώση αυτού του φαινόμενου, η εγκληματική οργάνωση των συριζομούρηδων συνεχίζει να εκτελεί τις εντολές που έχει λάβει από τους ξένους αφέντες της, ξέροντας σε τι κατάσταση θα ξεπέσουν οι ήδη παρηκμασμενες μας πόλεις. 

Ίων
Πηγή: prwthentekatou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών