Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2016

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ» ΤΩΝ ΣΠΙΟΥΝΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ;

propaganda copy

Μα τι άλλο από το να σε διακόπτουν άρον-άρον και να κλείνουν τη συζήτηση. Την παραπάνω συμπεριφορά των αλητών-ρουφιάνων-δημοσιογράφων (σύμφωνα με τους ομογάλακτους τους του παρακρατικού-κρατικού γκέτο των Εξαρχείων), είχε την τύχη να απολαύσει το Σάββατο το πρωί, ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρώην βουλευτής της ψευτοδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Ψωμιάδης, σε κάποια στιγμή της συζήτησης, επανέλαβε αυτό που υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια η Χρυσή Αυγή, ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες από τη Συρία παρά μόνο λαθρομετανάστες, εφόσον οι άνθρωποι αυτοί, μετά την έξοδο από τη χώρα τους, καταλήγουν στην Τουρκία, η οποία θεωρείται ασφαλής χώρα. Με την....
κατόπιν παράνομη μεταφορά τους στη Ελλάδα, παύουν να έχουν την ιδιότητα του πρόσφυγα και θεωρούνται, σύμφωνα και με τον ΟΗΕ, λαθρομετανάστες.

Και όταν κάποιος κάνει το λάθος και αμφισβητήσει τις «ιερές αγελάδες» των παγκόσμιων αφεντικών, τότε τα προοδευτικά αντανακλαστικά των χρυσοπληρωμένων μισθοφόρων του πολυπολιτισμού ενεργοποιούνται άμεσα, με αποτέλεσμα να σου αφαιρείται ο λόγος, πάντοτε δημοκρατικά.
Πώς, άλλωστε, θα δικαιολογήσουν τον παχυλό μισθό που εισπράττουν από το περιούσιο αφεντικό;
Σκάι, η αλήθεια να λέγεται…

1 σχόλιο:

  1. O Ψωμιάδης ως βουλευτής της προδοτικής ΝΔ αλλά και νομάρχης και περιφερειάρχης παρευρίσκετο σε κάθε σιωνιστική εκδήλωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, που μαζί με τους Τούρκους καταδυνάστευαν επί αιώνες την πόλη.
    Ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε όταν το φαύλο κόμμα του έβαζε υποψηφίους Ισραηλίτες στις δημοτικές εκλογές, όπως τον ιατρό Ηλία Πέσσαχ με τον Γκιουλέκα και τον έμπορο καυσίμων Ιακώβ Αλγκάβα στις τελευταίες με τον Καλαφάτη. Σε αυτό ομοιάζει με τον έτερο πατριδέμπορα, Γιώργο Καρατζαφέρη, που όταν, αναισχύντως, κατήλθε υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε στον συνδυασμό του την Εβραία Αναρίτα Ρούσσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών