Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2016

Βράχος ακλόνητος η Χρυσή Αυγή

Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Στο κενό πέφτουν οι προσπάθειες να σταματήσουν την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος

Πριν λίγες ημέρες ένα πολυμελές τηλεοπτικό συνεργείο του μεγαλύτερου σταθμού της Ιταλίας, της RAI-1, ήλθε στα κεντρικά μας γραφεία της οδού Μεσογείων για να πάρει συνέντευξη από τον Γ.Γ. του Κινήματός μας Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο και δεν είναι η πρώτη φορά, που ένας μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός,
όχι… ελληνικός (!), μας επισκέφθηκε για συνέντευξη.

Την ίδια στιγμή οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας, οι οποίοι αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της διαπλοκής, δεν έχουν θελήσει να παρουσιάσουν τις απόψεις μας ενάντια στην λάσπη που αυτά τα ίδια εκτοξεύουν εναντίον μας. Η ενέργειά τους αυτή δεν είναι τίποτε άλλο από την συστηματική και μεθοδευμένη προσπάθεια του συστήματος της διαφθοράς ενάντια στο μοναδικό πολιτικό Κίνημα, που στέκεται υπερήφανα και ασυμβίβαστα εναντίον τους.

Συμπληρώνονται τρία χρόνια σε λίγες εβδομάδες από την ημέρα που ξέσπασε η δίωξη η πρωτοφανής κατόπιν μιας πολιτικής σκευωρίας του Κινήματός μας. Πίστευαν ότι θα μας “τελειώσουν”, μας έβαλαν φυλακή, μας παρουσίασαν παράνομα με χειροπέδες στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών τους σταθμών, δολοφόνησαν συναγωνιστές μας, συνεχίζουν εναντίον μας την συνωμοσία της σιωπής και την λάσπη και όμως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει ακλόνητη και συνεχώς ανεβαίνει. Αποτελεί πλέον κοινή παραδοχή ότι το Κίνημά μας είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και κάθε προσπάθειά τους να μας σταματήσουν πέφτει στο κενό.

Η πολεμική τους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει πολλές όψεις. Είναι πολεμική από κάποιους υποτίθεται “φίλους”, οι οποίοι με βρώμικο τρόπο προσπαθούν να καλλιεργήσουν κλίμα διχασμού στο Κίνημά μας, το οποίο παραμένει σε πείσμα των σκοτεινών σχεδίων τους ενωμένο και αποφασισμένο να συνεχίσει την μάχη για μια Ελεύθερη Εθνικιστική Ελλάδα. Εκτός από τους “φίλους”, υπάρχουν και οι φανεροί εχθροί, οι οποίοι συνεχίζουν την λάσπη και τις συκοφαντίες, η οποία δεν αγγίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων, που βλέπουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μια δύναμη σταθερή με απόλυτη συνέπεια στις αρχές και τα Ιδανικά της και προπαντός απροσκύνητη απέναντι σε μια αντεθνική και ανθελληνική εξουσία.

Στα επιτελεία των κομμάτων έχουν ήδη εγκαταλείψει την προσπάθεια να αλώσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το ίδιο συμβαίνει και με τις διάφορες απόπειρες δημιουργίας κομμάτων, τα οποία ελπίζουν ότι θα αφαιρέσουν δύναμη από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για τον λόγο αυτό χωρίς να υπάρχουν με προθυμία τα προβάλουν τα ΜΜΕ του συστήματος. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας δημοσκοπήσεως προ εβδομάδων, η οποία στο ερώτημα το σχετικό με την συσπείρωση των κομμάτων έδωσε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συσπείρωση 100%!
Ό,τι και να κάνουν το παιχνίδι γι’ αυτούς έχει χαθεί. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει αποκτήσει έναν σκληρό πυρήνα, ο οποίος δεν διασπάται και θα δώσει την μάχη ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων, ενάντια σε όλους αυτούς, οι οποίοι είναι ένοχοι για τις συμφορές της χώρας μας και το γεγονός ότι μας πολεμούν όλοι αυτοί σημαίνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, ένα δρόμο που θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε με πίστη και συνέπεια ό,τι και να κάνουν.

“Υ”



Το συνεργείο της Rai Uno μαγνητοσκοπεί την συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από το γραφείο του στην Μεσογείων.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών