Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2016

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «ΕΧΕΙ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Καιρό έχει να φανεί δημοσκόπηση στον… ορίζοντα των ΜΜΕ, αλλά κοινή πεποίθηση όλων είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Κι ενώ όλοι κρατάνε αυτή την άνοδο… μυστική, αποφεύγοντας επιμελώς την ακατάσχετη κινδυνολογία του 2012 – 2013, του υπουργοπάνου Καμμένου του… ξέφυγε και την ομολόγησε!

Απαντώντας, λοιπόν, σε ερώτηση σχετικά με την παρέμβαση Σόιμπλε για να μην επιβληθούν πρόστιμα στην ακόμα ακυβέρνητη Ισπανία και στην Πορτογαλία του Λαϊκού Μετώπου (με το σταλινικό Κ.Κ. να συμμετέχει στη συγκυβέρνηση της χώρας…), απήντησε ως εξής:  

«Ήταν δεδομένο ότι μέχρι πέρυσι τον Ιούλιο η στάση αρκετών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προεξάρχοντος του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, προς την κυβέρνηση που εξέλεξε ο ελληνικός λαός ήταν εχθρική και εκδικητική. Ευτυχώς,... επικράτησαν οι απόψεις των πιο μετριοπαθών και εκείνων που δεν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την οικονομική πολιτική ως μοχλό για τις πολιτικές ισορροπίες στην Ευρώπη. Αυτή η πίεση που δέχθηκε η Ελλάδα είχε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδίωκαν. Αντί να απομονώσουν...
την Αριστερά αυτό που κατάφεραν ήταν να διογκώσουν την ακροδεξιά».

Μάλιστα! Είναι σαφές, ότι ο υπουργοπάνος δεν είναι δυνατόν να αναφέρεται στα ποσοστά που πήρε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 η Χρυσή Αυγή, καθότι δεν ήταν «διογκωμένα». Άρα, αναφέρεται στα σημερινά ποσοστά του Κινήματος, τα οποία προφανώς είναι «διογκωμένα»! Και που το ξέρει αυτό ο Καμμένος, αφού δεν έχουν δημοσιευθεί δημοσκοπήσεις που να το πιστοποιούν; Προφανώς από τις κρυφές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις!

(ΥΓ): Κι όταν μιλάει κάποιος για «διόγκωση» ποσοστών, δεν μπορεί να εννοεί βεβαίως ότι το 7% έχει γίνει 8%, αλλά πάνω από 10%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών