Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2016

Europol: Στα Hot Spots της Ελλάδος "κρύβονται" τζιχαντιστές


Συναγερμός στην Europol για τζιχαντιστές στα “Hot Spot” της Ελλάδος

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μοναδική λύση η συστράτευση των τοπικών κοινωνιών με την Εθνικιστική πολιτική δύναμη που μπορεί να αποτρέψει τη δημιουργία καταυλισμών ανομίας, εγκληματιών και τρομοκρατών που αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της Χώρας μας.

Στην Αυστρία δικάζεται ένας πακιστανός που κατηγορείται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που λάβαν χώρα στη Γαλλία τον Νοέμβριο και υπάρχει μάλιστα και το ερώτημα της έκδοσής του στην Γαλλία. Επί αυτού του αιτήματος, ο Πακιστανός, έχει καταθέσει αίτηση ασύλου γιατί «υπάρχει τιμωρητικό κλίμα» στην Γαλλία.
Εντός της δίκης τα όσα αποκαλύφθησαν προκαλούν πραγματικά την ανατριχίλα. Ο Πακιστανός, λοιπόν, ταξίδεψε με άλλον έναν τζιχαντιστή, ως «στρατιώτες» του Ισλαμικού Χαλιφάτου, μαζί με....
τις ροές των λαθρομεταναστών, μέσω Ελλάδος για να φτάσει στον προορισμό του και να κάνει το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα.
Στην Ελλάδα βρήκε ένα πλήρες μπάχαλο, αφού δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί το πλαστό διαβατήριο που χρησιμοποιούσε, ούτε να ανιχνευτεί ότι το πρωτότυπο είχε κλαπεί από το Ισλαμικό Χαλιφάτο, γεγονός που ήταν καταχωρημένο στις βάσεις της συνθήκης Σένγκεν.
Ερχόμενοι στην Ελλάδα, όπως ήταν απολύτως φυσικό, δήλωσαν αμφότεροι «Σύριοι πρόσφυγες» και δέχτηκαν όλες τις φροντίδες από τις ΜΚΟ και αργότερα από τους συνεργάτες αυτών τους δουλέμπορους, που τους εξυπηρέτησαν ώστε να φτάσουν στο σημείο του φονικού.
Όλα τα παραπάνω φρικιαστικά αναδεικνύουν τις ευθύνες των εγχώριων κυβερνώντων για τα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στην Ευρώπη, αλλά και τα όσα θα συμβούν συντόμως στην Ελλάδα.
Όμως έχει και συνέχεια ο τρόμος, αφού η Europol θεωρεί βέβαιο ότι υπάρχουν και άλλοι τζιχαντιστές στα Hot Spot της χώρας. Δεν είναι νέα η είδηση αυτή, βεβαίως, ούτε λένε κάτι περίεργο οι αξιωματούχοι της Europol. Θυμίζουμε ότι ο περιφερειακός Σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, παρέδωσε αναφορά στον Μουζάλα για πακιστανό τζιχαντιστή που είχε στο κινητό του σκληρό υλικό με εκτελέσεις και τα τοιαύτα, ασχέτως που ο Μουζάλας εξακολουθεί να κωφεύει.
Επειδή, λοιπόν, οι Ευρωπαίοι είναι σίγουροι πως εκατοντάδες μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου βρίσκονται στα Hot Spot της χώρας, με σκοπό να φτάσουν σε προορισμούς εντός της Ευρώπης και να σπείρουν τον θάνατο, έρχεται κλιμάκιο της Europol στην Ελλάδα, προκειμένου να σαρώσει τα Hot Spot και να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει.
Βεβαίως, αυτή η εκστρατεία της Europol δεν πρόκειται να έχει αποτελέσματα σοβαρά, αλλά παρόλα αυτά η προπαγανδιστική μηχανή του καθεστώτος θα προσπαθήσει να καθησυχάσει τους Έλληνες και τους Ευρωπαίους ότι δήθεν «βρέθηκαν οι τζιχαντιστές». Αυτά, βέβαια, μέχρι να έρθει η επόμενη είδηση για μία ακόμη εκατόμβη νεκρών κάπου στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών