Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2016

Κόλαση στη Χίο: Συνεχή επεισόδια, πετροπόλεμος και άγριο ξύλο μεταξύ λαθρομεταναστών στην Σούδα της Χίου - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν χθες τα μεσάνυχτα στο κέντρο λαθρομεταναστών στην Σούδα της Χίου, όπου ομάδες αλλοδαπών κρατώντας σίδερα και ξύλα στα χέρια άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους.

Τα χτυπήματά τους ήταν δολοφονικά, χωρίς κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και υπήρξαν πολλοί τραυματίες, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι αφού έζησαν άλλη μια νύχτα τρόμου. Οι Αλγερινοί υπό την επήρεια αλκοόλ ξεκίνησαν να πετάνε πέτρες και να σπάνε με καδρόνια...
οτιδήποτε έβρισκαν μπροστά τους. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν κι εκτός του καταυλισμού με την ομάδα των λαθρομεταναστών να σπάει το αυτοκίνητο ενός υπαλλήλου που εκείνη την ώρα εκτελούσε βραδινή βάρδια.


Υπό τον φόβο γενικευμένων επεισοδίων, οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες ζήτησαν να πάνε εκτός καταυλισμού κι έτσι μετακινήθηκαν είτε στον Δημοτικό Κήπο είτε στο πάρκο βόρεια του καταυλισμού του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Από τον πετροπόλεμο τραυματίστηκαν 4 αλλοδαποί που μεταφέρθηκαν στο "Σκυλίτσειο" Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Χάρη στην άμεση επέμβαση των ΜΑΤ, η τάξη αποκαταστάθηκε και όπως έγινε γνωστό η Αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές ατόμων.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών