Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2016

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην ΔΕΘ: Οι Έλληνες Εθνικιστές αντιστέκονται στα Μνημόνια και την λαθρομετανάστευση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αφού κάλεσε όλους τους Θεσσαλονικείς στην αυριανή συγκέντρωση ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση σημείωσε αρχικά πως από την ΔΕΘ έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια ασύστολα ψεύδη για σκίσιμο Μνημονίων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και άλλα. Δεν ντράπηκε μάλιστα ο πρωθυπουργός να δηλώσει ότι «μετά από σκληρή διαπραγμάτευση, καταφέραμε να βγάλουμε την θηλιά από το λαιμό της χώρας«, αποδεικνύοντας πως δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα με αφορμή τα δίκαια αιτήματα των γονέων του Ωραιοκάστρου τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται στο πλευρό των Ελλήνων που με νόμιμο τρόπο αντιδρούν στην μετατροπή της Πατρίδας μας σε ένα απέραντο «hot spot».

Δείτε το βίντεο...




Μαζί του Κασιδιάρης και Ματθαιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών