Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 03, 2016

Πού θα πάνε τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες;

Χθες ο πρόεδρος του Σύριζα έδωσε ακόμα ένα προπαγανδιστικό σόου σχετικά με έσοδα που αποκόμισε το Δημόσιο από την δημοπρασία των 4 πανελλαδικών αδειών και το νέο τηλεοπτικό τοπίο. Τα 246 εκατ. ευρώ που μπήκαν στα κρατικά ταμεία από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες θα δοθούν στις "ευπαθείς" ομάδες που τα έχουν ανάγκη, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Κατά τα εγκαίνια του πρώτου τμήματος  της Ολυμπίας Οδού (Κορίνθου - Πάτρας), ο Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι και το τελευταίο ευρώ από τα 246 εκατ. ευρώ που μπήκαν στα κρατικά ταμεία θα δοθούν στις "ευπαθείς ομάδες" που τα έχουν ανάγκη. Σημείωσε ότι αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν στη ΔΕΘ αναφορικά με αυτές τις έκτακτες δράσεις για τη στήριξη "ευπαθών ομάδων".

Αλήθεια τι εννοεί ο αριστερός λαοπλάνος λέγοντας "ευπαθείς ομάδες"; Αν ο νους σας πάει...
στους άνεργους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, μάλλον κάνετε λάθος. Αυτοί είναι οι Έλληνες και καλά να κάνουν να βρουν λύση μόνοι τους στα ανυπέρβλητα προβλήματά τους.

"Ευπαθείς ομάδες" για τους συριζαίους είναι προφανώς οι χιλιάδες λαθρομετανάστες και οι "ρομά". Τα έσοδα λοιπόν από τις τηλεοπτικές άδειες θα μοιραστούν σε αυτούς - όχι φυσικά από ανθρώπινο ενδιαφέρον και πονοψυχία - αλλά για να καρπωθούν ακόμα μια φορά οι δικοί τους, όπως κατήγγειλε η συριζαία Σταμπουλή και οι ανθελληνικές ΜΚΟ του Σόρος.

Και αυτή η εξαγγελία του Τσίπρα είναι δέσμευση!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών