Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18, 2016

Χαμός στη Μυτιλήνη με παρακρατικούς αναρχικούς και λαθρομετανάστες να επιχειρούν να εμποδίσουν την υποστολή της Σημαίας και τους κατοίκους να αντιδρούν ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια είχαμε πριν από λίγη ώρα στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όταν οργανωμένη ομάδα με κράνη και ρόπαλα, αποτελούμενη από αναρχοαριστερούς και λαθρομετανάστες, προσπάθησε να εμποδίσει την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας μπροστά από το Παλαιό Λιμεναρχείο.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ, αφού κάτοικοι της Μυτιλήνης που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Προκυμαία της Μυτιλήνης, αποδοκίμασαν αναρχικούς και αλλοδαπούς ανακρούοντας όλοι μαζί με τα στρατευμένα μας παλικάρια τον Εθνικό Ύμνο και χειροκροτώντας αυτούς.

Οι εξαγριωμένοι οι κάτοικοι της Λέσβου συνεπλάκησαν με την ομάδα των αναρχικών-λαθρομεταναστών και χάρη στην επέμβαση των ΜΑΤ...
του Σύριζα οι ανθέλληνες γλύτωσαν το «μπάνιο» στο λιμάνι.



Αξίζει να σημειώσουμε πως και την προηγούμενη εβδομάδα έγινε παρόμοιο περιστατικό και ακύρωση της υποστολής της Σημαίας σε άλλο σημείο του νησιού, κάτι που αποδεικνύει ότι οι αναρχικοί σε συνεργασία με τους λαθρομετανάστες έχουν «περίεργες» βλέψεις για την Λέσβο.




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών