Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2016

Ο Ρέμος που είναι απόγονος εκδιωγμένων Μικρασιατών δήλωσε υπερήφανος για τον ανώμαλο σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!


Συνέντευξη στην τουρκική Hurriyet έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος (από πού κι ως που άραγε, γιατί οι Τουρκαλάδες δεν παίρνουν συνεντεύξεις κι από άλλους τραγουδιστές;), στην οποία δήλωσε υπερήφανος που είναι… συγχωριανός του εξολοθρευτή των Ελλήνων του Πόντου και της Μικρασίας (και διαβόητου για την «ομοφυλοφιλία του»…) Κεμάλ Ατατούρκ και ζήτησε να διαφυλαχθούν οι… «κοινές αναμνήσεις» με τους Τουρκαλάδες (εννοώντας προφανώς τα 400 χρόνια της σκλαβιάς, το παιδομάζωμα, τα χαράτσια, το ολοκαύτωμα Ποντίων και Μικρασιατών Ελλήνων, την Μικρασιατική Καταστροφή, το πογκρόμ των Ελλήνων της Πόλης το 1955, τον Αττίλα στην Κύπρο, κ.τ.λ.).   

Πάρτε μια γεύση:
«Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες. Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κληρονομιά και τις κοινές αναμνήσεις που μας ενώνουν με τον τουρκικό λαό. Όχι μόνο οι Τούρκοι, αλλά και εμείς. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι -και- για εμάς;».

Στο τέλος, ο αηδής αοιδός, αποκάλυψε ότι είναι και Μικρασιάτης και κινούμενος στη λογική «ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά» είπε τα εξής προς τους απογόνους των εξολοθρευτών του Μικρασιατικού Ελληνισμού: «Η οικογένειά μου ήρθε από το Αϊβαλί. Το αίμα μου είναι από αυτά τα χώματα, αυτά τα μέρη. Μοιάζετε με μένα, η συμπεριφορά σας είναι σαν τη δική μου, το χαμόγελό σας είναι σαν το χαμόγελό μου, θυμώνετε όπως και εγώ».

Το αίμα του είναι απ’ αυτά τα χώματα… Αλλά, αυτά τα χώματα είναι ποτισμένα με αίμα ελληνικό!
Ερώτημα – που εξηγεί αυτό το αίσχος που μόλις διαβάσατε: εκτός από συγχωριανοί, τι άλλο κοινό έχουν ο Ρέμος και ο Κεμάλ;

1 σχόλιο:

  1. Ti;Εκτός από συγχωριανοι-συμπολιτες και πουστηδες έχουν κι άλλο κοινο;;;

    Ωρε μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών