Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

Τα αγχωμένα παπαγαλάκια της ΝΔ χρεώνουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε σύγχυση και πανικό βρίσκονται τα γνωστά έμμισθα παπαγαλάκια του χιλιάρικου, που ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν την «έξωση» του αρχισκευωρού από τον πρωθυπουργικό θώκο που του επιφύλαξε η αδιάλλακτη στάση της Χρυσής Αυγής, και που τον οδήγησε, εκτός από την πτώση από την εξουσία, και στην ψυχολογική κατάπτωση.

Χαιρόμαστε που ακόμα και οι πιο ορκισμένοι εχθροί μας αναγνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή διογκώνεται καθημερινά. Σε «γνωστή» γαλάζια ιστοσελίδα στην οποία αρθρογραφούν από «αναλυτές» του χιλιάρικου μέχρι γνωστοί τοποτηρητές της φράου Μέρκελ και κάτω από τον τίτλο «Μεταναστευτικό: Η κυβέρνηση κάνει δωρεά στην Χρυσή Αυγή», τα φερέφωνα του σκευωρού Σαμαρά και του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου επιδίδονται σε ένα παραλήρημα ανοησίας, ξεχνώντας... ασφαλώς ότι η δική τους παράταξη, και πιο συγκεκριμένα ο τωρινός πρόεδρος της Δημοκρατίας (σάρκα από τη σάρκα τους) ήταν που πρώτος καλωσόρισε τα στίφη των λαθρομεταναστών που κατέκλυσαν την πατρίδα μας, δηλώνοντας υπερήφανος για την προτίμηση τους στην χώρα μας.
Ο αρθρογράφος του συγκεκριμένου «αριστουργήματος» που μόνο πανικό αντανακλά, μάλλον πάσχει από σοβαρής μορφής εγκεφαλική άνοια, γιατί ξεχνά να αναφέρει ότι η ψοφοδεξιά ήταν αυτή που γέμισε τη χώρα με «χώρους φιλοξενίας» (Αμυγδαλέζα, Ξάνθη, κ.τ.λ.), ανοίγοντας ουσιαστικά την κερκόπορτα σε εκατομμύρια απρόσκλητους «επενδυτές», οι οποίοι πλημμύρισαν κάθε γωνιά της χώρας, λιαζόμενοι σε πάρκα και πλατείες.

Επίσης του διαφεύγει ότι η ΝΔ ψήφισε ΝΑΙ στο τζαμί και ΝΑΙ στον αντιρατσιστικό νόμο που ουσιαστικά ποινικοποιεί την αντίθεση στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας. Και μετά απ’ όλα αυτά κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη στάση του στο λαθρομεταναστευτικό, κερδισμένη βγαίνει η Χρυσή Αυγή.

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν οφείλεται ούτε στους λάθος χειρισμούς των μνημονιακών κομμάτων ούτε στην διαμόρφωση μιας κακής πραγματικότητας, αλλά στην προσηλωμένη της στάση σε ιδέες που διώκονται ποινικά σύμφωνα με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες των αφεντικών τους. Ας αφήσουν λοιπόν τα γαλάζια παπαγαλάκια τις αναλύσεις και τα σχόλια για το λαθρομεταναστευτικό και ας κοιτάξουν τα του οίκου τους που με χέρια και με πόδια συνυπογράφουν κάθε τι που τους φέρνει ο Τσίπρας και ο Καμμένος στη βουλή.

Αν, όμως, το δράμα του πολιτικού αδιεξόδου της ΝΔ τους αφήνει αδιάφορους και επιλέγουν να ασχολούνται αποκλειστικά με τη Χρυσή Αυγή τους κάνουμε το χατίρι και τους απαντάμε πως η συνεχόμενη άνοδος μας θα τους δώσει περίσσεια «τροφή για σκέψη» και άλλα τόσο θέματα για να μπορούν να ρεμβάζουν αμπελοφιλοσοφώντας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών