Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13, 2016

Δικτατορικές μέθοδοι: Ανέβαλαν τις εκλογές στην Αυστρία με το έτσι θέλω επειδή προηγείται ο εθνικιστής υποψήφιος

Γράφει ο Αντίοχος

Τελικά, το’ παν και το’ καναν οι… σούπερ δημοκράτες της Αυστρίας. Ανέβαλαν τις επαναληπτικές (λόγω… δημοκρατικής νοθείας σ’ αυτές, που έγιναν στις 22 Μαΐου) προεδρικές εκλογές που είχαν προγραμματιστεί για τις 2 Οκτωβρίου. Με επίσημη δικαιολογία (για γέλια!) τα… προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τους φακέλους των επιστολικών ψήφων (μάλλον, τους έφαγαν τα… ποντίκια, ή κιτρίνισαν από την… υγρασία). Στην πραγματικότητα, η αναβολή έγινε γιατί...
όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν πεντακάθαρη νίκη του εθνικιστή υποψηφίου!

Την αναβολή του επαναληπτικού γύρου, ανακοίνωσε το μεσημέρι σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο χουντικός υπουργός Εσωτερικών Βόλφγκανγκ Σομπότκα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες.

Ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελευθέρων Νόρμπερτ Χόφερ – όπως και ο αρχηγός του κόμματος Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε – άσκησε δριμύτατη κριτική για «συνωμοσία» εναντίον του, από τα κόμματα του σάπιου πολιτικού (και εξόχως χουντικού…) κατεστημένου της χώρας.

Ως νέα ημερομηνία των προεδρικών εκλογών, ορίστηκε η 4η Δεκεμβρίου – αν βεβαίως μέχρι τότε ο εθνικιστής υποψήφιος έχει μείνει πίσω στις δημοσκοπήσεις. Αλλιώς, κάτι άλλο θα βρουν οι… δημοκρατικοί χουνταίοι, για νέα αναβολή, μέχρι που να… βαρεθούν οι αυστριακοί ψηφοφόροι και να ψηφίσουν τον… δημοκρατικό υποψήφιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών