Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 08, 2016

Διψήφια ποσοστά βλέπει η "Καθημερινή" για την Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Αν σε αυτό το μικρό τμήμα του εκλογικού σώματος με την «παράξενη» συμπεριφορά, προστεθούν και εκείνοι οι οποίοι παρά τα όσα έχουν συμβεί και εξακολουθούν να συμβαίνουν, δηλώνουν πως κάνουν επιλογές που επιβραβεύουν τη μισαλλοδοξία, τη βία, τη ξενοφοβία, τον ρατσισμό ή και τη φαιδρότητα, τα ποσοστά γίνονται διψήφια και η ανησυχία για το τι άλλο έρχεται αυξάνεται κατακόρυφα».

Το παραπάνω απόσπασμα αποτελεί μέρος του άρθρου του συστημικού δημοσιογράφου της καθημερινής κ. Μπουρδάρα, και το οποίο δημοσιεύτηκε χθες, 7-9-016. Ως γνωστόν, πολιτικοί και δημοσιογράφοι...
αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το κίνημά μας με πολιτικά επιχειρήματα και έτσι προσφεύγουν σε επιθετικούς προσδιορισμούς που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν έχουν όμως άλλο όπλο για να αντιμετωπίσουν τον καθάριο και έντιμο λόγο του κινήματός μας, και πέφτουν στην παγίδα της επανάληψης των «ακλόνητων» επιχειρημάτων τους, κάτι βέβαια που το έχει μυριστεί ο κόσμος και δεν τους δίδει καμία, μα καμία σημασία. Θα λέγαμε ότι, περισσότερο ασχολούμαστε εμείς με το να σχολιάζουμε τα ασυνάρτητα εγκεφαλικά δημιουργήματα των καθεστωτικών δημοσιογράφων, παρά η πληθώρα του αναγνωστικού κοινού. Μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις όσων αφορά τα «ατράνταχτα» επιχειρήματα των οχτρών μας, θα περάσουμε στο ρεζουμέ της υπόθεσης που δεν είναι άλλη από την επιφανή άνοδο των ποσοστών μας. Όποτε γίνονται δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν ανοδική πορεία, πάντα έχουμε και μία δημοσιογραφική ατραξιόν  από τους καθεστωτικούς δημοσιογραφίσκους ενάντια στο κίνημά μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αλλά δεν θα είναι και η τελευταία. Όσο τα ποσοστά μας, σταθερά και αργά θα αυξάνονται, τόσο θα λυσσάνε οι δημοσιογραφίσκοι εναντίων μας, κάτι βέβαια που θα έρχεται ως επιβεβαίωση της αύξησης των ποσοστών μας.

Το εκλογικό σώμα, και γενικά η κοινή γνώμη,  έχει κουραστεί να δέχεται καθημερινά τις λεκτικές επιθέσεις των αντιπάλων μας, που είναι άνευ ουσίας και στερούμενες σοβαρότητας. Και υποστηρικτής να μην είναι κάποιος της Χρυσής Αυγής, αν μη τι άλλο, θα αηδιάσει από τον τρόπο που μας επιτίθενται. Όσο μας κρύβουν τόσο θα μας αναζητά ο κόσμος αναρωτώμενος, πως είναι δυνατόν να ανεβαίνουν δημοκοπικώς και από την άλλη να «κρύβονται»; Όσο μας βρίζουν, πάλι θα αναρωτιούνται πολλοί λέγοντας: «μα καλά, κανείς από τους χρυσαυγίτες δεν βγαίνει στα κανάλια για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και το κίνημά του;». Και όσο οι άλλοι θα κάνουν τα πάντα για να μένουμε στην αφάνεια, τόσο με τον τρόπο τους θα κάνουν τα ποσοστά μας να έχουν αντίθετη φορά από τη δική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών