Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2016

Δεξιοί και κομμουνιστές μαζί συμφώνησαν για την χρηματοδότηση του ΠΑΜΕ από τις υποχρεωτικές παρακρατήσεις των νοσοκομειακών γιατρών!


Η πλειοψηφία της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών της Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), αποφάσισε και χρηματοδότησε, με άγνωστο χρηματικό ποσόν, το ροπαλοφόρο τραμπουκαριό του ΠΑΜΕ, με χρήματα που προέρχονται από συνδρομές των περιφερειακών ενώσεων των νοσοκομειακών γιατρών, των οποίων τα έσοδα προέρχονται από υποχρεωτική κατακράτηση από τον μισθό των μελών τους!

Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει το «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», γιατί στην πλειοψηφία της ΟΕΝΓΕ που πήρε αυτή την απόφαση δεν ήταν μόνον το… τιμημένο κουκουέ. Ήταν και οι συνδικαλιστές...
της νουδούλας (των… σκληρών Μπουμπούκων!), του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, των Λαφαζανίστας και της ΑΝΤΑΡCIA που ψήφισαν υπέρ της χρηματοδότησης του… τιμημένου, ενώ μειοψήφησαν τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ – μάλλον από… ζήλια.

Ρίχτε, λοιπόν, μια… μούντζα στους περιφερόμενους «υπερδεξιούς» κομματάρχες της νουδούλας, που θα σας ζητήσουν στις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε την νουδούλα για να φύγουν οι κομμουνιστές από την εξουσία «και μετά βλέπουμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών