Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2016

Απάντηση Χρυσής Αυγής στον Τσίπρα: Αυτός που στέλνει τα παιδιά του σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία να μην μιλάει για τους Έλληνες γονείς του Ωραιοκάστρου!

Ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας συκοφάντησε για πολλοστή φορά την Χρυσή Αυγή, αποδεικνύοντας πως το Εθνικιστικό Κίνημα είναι ο μοναδικός φόβος της ξενόδουλης μνημονιακής εξουσίας.

Συγκεκριμένα είπε: 1) "Οι γονείς όπως του Ωραιόκαστρου υποδαυλίζονται από την Χρυσή Αυγή"

Του απαντάμε: Οι γονείς του Ωραιοκάστρου είναι...
υπερήφανοι Έλληνες πολίτες που αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μία αξιοπρεπή διαβίωση και εκπαίδευση για τα παιδιά τους. Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ρατσιστής, αφού στέλνει τα παιδιά του σε πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο (Σχολές Χιλ) απ' όπου είναι αποκλεισμένα διά ροπάλου τα προσφυγόπουλα. Αν τολμάει ας στείλει τον γιο του τον Ερνέστο σε δημόσιο σχολείο του Κολωνού να κάτσει στο ίδιο θρανίο με ένα παιδί από οικογένεια προσφύγων και μετά να πιάνει στο στόμα του τους φτωχούς Έλληνες του Ωραιοκάστρου.

2) "Είναι στίγμα για την δημοκρατία ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην Βουλή και ότι έχει τόσο υψηλά ποσοστά"

Στίγμα για την δημοκρατία είναι οι διώξεις, οι φυλακίσεις και ο βρώμικος πόλεμος που κάνουν στη Χρυσή Αυγή όλα τα κόμματα του μνημονίου, από Σύριζα μέχρι ΝΔ. Στίγμα για τη δημοκρατία είναι η μετατροπή του υπερήφανου ΟΧΙ των Ελλήνων σε επονείδιστο ΝΑΙ από την ξενόδουλη αριστερά.

Η Χρυσή Αυγή μπήκε στη βουλή με την ψήφο του ελληνικού λαού, την οποία δεν σέβεται ο Τσίπρας και όλα τα τσιράκια της Μέρκελ και της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών