Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2016

Ο όρκος του ΕΑΜίτη και η «υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης»

Γράφει ο Αντίοχος

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, ανάμεσα στα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν τα κόκκινα σκυλιά του καθεστώτος, για να μας πείσουν ότι κατά την περίοδο του πολέμου και της κατοχής ήταν… πατριώτες (ευτυχώς γι’ αυτούς που δεν μπορεί να σηκωθεί από τον τάφο του ο παππούς Κάρολος –Μαρξ- να τους σκάσει μερικά… σκαμπίλια – ακούς εκεί και μαρξιστές και πατριώτες!), είναι και ο όρκος των εαμοβουλγάρων, τον οποίο αντιπαραβάλλουν με τον όρκο των εθνικών αγωνιστών των Ταγμάτων Ασφαλείας (χωρίς τους οποίους δεν θα υπήρχε σήμερα Ελλάδα!), δήθεν προς τον Χίτλερ.
Αυτός ο δήθεν «όρκος» που παρουσιάζουν, είναι ένα ακόμα πλαστογράφημα, που το’ χουν βγάλει από την… κοιλιά τους!

Όσον αφορά  το γιατί και για ποιόν αγωνίστηκε ο καθένας, ας δούμε τι λέει επί λέξει η απόφαση ιδρύσεως του ΕΑΜ – που αρχίζει και τελειώνει με την ίδια φράση την «υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης». Ιδού το ντοκουμέντο της ξεφτίλας τους:...


«Η υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης, η υποστήριξη της νίκης της με όλα τα μέσα είναι ύψιστο καθήκον κάθε κομμουνιστή, κάθε εργαζόμενου, κάθε ανθρώπου που θέλει τη λευτεριά της χώρας του από τον φασιστικό ζυγό. Οι κομμουνιστές ποτέ δεν ξεχνάνε, πως σε τελευταία ανάλυση η Σοβιετική Ένωση είναι ο κοινός εχθρός όλων των ιμπεριαλιστών. Όμως, οι κομμουνιστές οφείλουν να δουν, ότι στο σημερινό στάδιο της αντισοβιετικής επίθεσης, ο φασισμός είναι ο κύριος εχθρός όχι μόνο του πρώτου σοσιαλιστικού κράτους, αλλά και κάθε δημοκρατικής κατάκτησης του λαού. Γι’ αυτό πρέπει να υποστηρίζουν κάθε προσπάθεια που θα τείνει στην συντριβή του φασισμού και στην υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης».

(ΥΓ): Μια ζωή στην υπηρεσία ξένων αφεντάδων η ελληνόφωνη (κι όχι ελληνική…) αριστερά! Τότε της «μαμάς» Μόσχας, τώρα του… «μπαμπά» Σόρος!

(ΥΓ) 2: Ουστ προδότες!

1 σχόλιο:

 1. Πρωτίστως να μην λησμονούμε ότι το ΚΚΕ δημιουργήθηκε από τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης ως μέλος της Γ΄ «κομμουνιστικής» Διεθνούς ιδρυθείσης στην Μόσχα από τους εβραιομπολσεβίκους.
  Το ΚΚΕ εκπροσωπεί την συνέχεια του σοσιαλδημοκρατικού ΣΕΚΕ μέλους της Β΄Διεθνούς επίσης ιουδαϊκού διεθνιστικού χαρακτήρος.
  Το ΣΕΚΕ μετονομάσθη το 1924 σε ΚΚΕ-ΕΤΚΔ. Το δεύτερο σκέλος σημαινει Ελληνικό Τμήμα Κομμουνιστικής Διεθνούς (!!!). Μεταφέρουν την έδρα στην Αθήνα, γραμματεύς της ΟΚΝΕ διορίζεται ο Ζακ Βεντούρα για να διαδεχθεί τον επίσης Εβραίο Ιωσήφ Καράσσο.
  Επειδή δεν ευρίσκουν αξιόλογο μορφωμένο Έλληνα για να αναλάβει τύποις την ηγεσία, διορίζουν τον εικοσιτετράχρονο απόφοιτο της Νομικής Πουλιόπουλο, που έχει ήδη έχει αναπτύξει υπονομευτική δράση κατά την μικρασιατική εκστρατεία, για την οποία δηλώνει υπερήφανος.
  Πρόεδρος της Γ΄Διεθνούς ορίζεται ο Βούλγαρος Γκιώρκη Δημητρώφ εις ανταμοιβή της σημαντικής παρουσίας Βουλγάρων στο κομμουνιστική κίνηση. Άλλωστε ο ίδιος ο Αβραάμ Μπεναρόγια είχε δηλώσει ότι μέλη της Φεντερασιόν ήσαν 90% Ισραηλίτες και 10% Βούλγαροι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών