Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2016

Τα είπε έξω απ’ τα δόντια η Βέφα Αλεξιάδη για τη σημαιοφόρο με τη μαντήλα: “Φώναξαν και οι δικοί της το ΟΧΙ; Σαν δεν ντρεπόμαστε!”

Η γνωστή σεφ Βέφα Αλεξιάδη είχε το θάρρος να πει δημόσια, αυτό που λένε εκατομμύρια Έλληνες, που αντιδρούν στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.

Σε πρόσφατη ανάρτησή σχολίασε τη σημαιοφόρο με τη μαντήλα η οποία παρέλασε με αφορμή την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου. «Πολέμησαν...
κι οι παππούδες της εναντίον των Ιταλών στον πόλεμο του σαράντα? Φώναξαν και οι δικοί της το ΟΧΙ? Σαν δεν ντρεπόμαστε! Μονή μας παραδίνουμε την Ελλάδα! Κρίμα! δεν είμαστε άξιοι σαν τους προγονούς μας. Εκείνοι έχυσαν το αίμα τους για να μην την παραδώσουν! κι εμείς ανοίγουμε την πόρτα να μπουν και να την καταλάβουν».

Βέβαια όλο το μιντιακό σύστημα αντέδρασε άμεσα, βαφτίζοντας την κ. Αλεξιάδου ρατσίστρια, κάνοντας λόγο για ρατσιστικό παραλήρημα επειδή τόλμησε να πει τα αυτονόητα. Όπως βλέπεται όσοι τολμούν να που την αλήθεια βαφτίζονται ρατσιστές με την σχετική λίστα όλο και να αυξάνεται συνεχώς.πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών