Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2016

Την χάνουν την Αυστρία οι «δημοκράτες»! Προηγείται ο πατριώτης υποψήφιος

Άσχημα τα μαντάτα για το σάπιο σύστημα των παγκοσμίων τυράννων! Στην Αυστρία, παρά την νοθεία στις προεδρικές εκλογές (για τη δημοκρατία ρε γαμώτο!), την κινδυνολογία και την καταιγιστική προπαγάνδα των συστημικών, ο πατριώτης υποψήφιος προηγείται σταθερά του αντιπάλου του (που εκπροσωπεί ολόκληρο το… «συνταγματικό τόξο» της χώρας), 6 βδομάδες πριν από την επανάληψη, στις 4 Δεκεμβρίου, του δευτέρου γύρου των αυστριακών προεδρικών εκλογών της 22ας Μαΐου, που είχε ακυρωθεί από το Συνταγματικό Δικαστήριο, λόγω της… δημοκρατικής νοθείας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η αυστριακή εφημερίδα «΄Εστεράιχ», ο πατριώτης υποψήφιος προηγείται με...
51%, ενώ πριν μία εβδομάδα τα ποσοστά ήταν 50-50!

Όπως φαίνεται, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω και η Αυστρία είναι χαμένη υπόθεση για τους… δημοκράταρους. Εκτός πια κι αν αναβάλλουν για δεύτερη φορά τις εκλογές (ήταν να γίνουν στις 2 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκαν για… τεχνικούς λόγους) και εν συνεχεία και για τρίτη και τέταρτη φορά, μέχρι που να… απογοητευθούν οι Αυστριακοί ψηφοφόροι και να προτιμήσουν –εφόσον δε γίνεται αλλιώς- τον συστημικό υποψήφιο, για να έχει η χώρα πρόεδρο! 

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Ο "ΣΩΣΤΟΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ,
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ!
    ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών