Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2016

Πιο παρακράτος πεθαίνεις: Έριξαν βόμβα μολότωφ στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - «Μη σοβαρό» το κρίνει η Αστυνομία!

Οι επιπτώσεις του εθνομηδενισμού και της πλήρους αποδόμησης της Ελληνικότητας σε κάθε πτυχή της ζωής στην κυριαρχία του «συνταγματικού τόξου» φαίνεται με τον πλέον απεχθή τρόπο.

Γι΄ αυτό και δεν πρέπει να μας παραξενεύει, όσο κι αν μας εξοργίζει, το γεγονός της ρίψης βόμβας μολότοφ (!) τα ξημερώματα της Δευτέρας στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας το περιστατικό συνέβη στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ένας κουκουλοφόρος πλησίασε τους Ευζώνους από την πλευρά της πλατείας Συντάγματος και πέταξε προς το μέρος τους μια βόμβα μολότωφ, η οποία...
ευτυχώς δεν έφτασε κοντά τους, αλλά έσκασε στο πεζοδρόμιο χωρίς να προκαλέσει ζημιές ή τραυματισμούς. Το χειρότερο, όμως, είναι αυτό που διαβάζουμε σε σχέση με την στάση της Αστυνομίας: «Αστυνομικές πηγές πάντως δεν αξιολογούν ως σοβαρό το συμβάν και μιλούν για μεμονωμένο περιστατικό»!

Η βεβήλωση, δηλαδή, ενός από τα πιο Ιερά Μνήματα του Ελληνισμού θεωρείται από την Αστυνομία ως «μη σοβαρό», ενώ η ρίψη μολότωφ ως «μεμονωμένο περιστατικό», όταν σχεδόν σε καθημερινή βάση έχουμε τέτοια παρόμοια φαινόμενα. Αφήστε δε που αν βρεθεί (λέμε τώρα…) ο δράστης, από την στιγμή που το αδίκημα θεωρείται ως «μη σοβαρό» θα αντιμετωπισθεί περίπου με χάδια.
Ποιοι, άραγε, είναι χειρότεροι; Οι ανθέλληνες αλήτες που δεν σέβονται ούτε τα Μνημεία του Τόπου μας ή οι αρμόδιες αρχές, οι οποίες αντιμετωπίζουν εντελώς ανάλαφρα και με γραφειοκρατική νοοτροπία τέτοια ζητήματα;

Πόσο επίκαιρη ακούγεται ξανά η ρήση του Ίωνος Δραγούμη «Ζήτω το Έθνος – Κάτω το Κράτος»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών