Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2016

Κουμουτσάκος: Μην ακούτε τον Άδωνι, οι κομμουνιστές είναι φίλοι μας!

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο εκπρόσωπος Τύπου της νουδούλας Γιώργος Κουμουτσάκος, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», εις ότι αφορά τις σχέσεις της νουδούλας με τα κομμούνια, που επιχείρησε να… διαταράξει ο μασκαράς Μπουμπούκος.

Ερωτηθείς κατ’ αρχάς εάν υπάρχουν ακραίες φωνές στην νουδούλα, απάντησε ως εξής: «Τα άκρα είναι μακριά από τον ιδεολογικό πυρήνα και την πρακτική της Νέας Δημοκρατίας. Με κάθε ευκαιρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτάσσει την ενότητα των Ελλήνων, υπογραμμίζοντας πως «δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στη Δεξιά, το Κέντρο και την Αριστερά»».

Εν συνεχεία, υποστήριξε ότι τα κομμούνια είναι φίλοι της νουδούλας και παρέθεσε μια σειρά αποδείξεων γι’ αυτό:
από την νομιμοποίηση του ΚΚΕ από τον κουφό ψευτοεθνάρχη, μέχρι την συγκυβέρνηση Μητσοτάκη – Φλωράκη το 1989, τις θέσεις του Παύλου Μπακογιάννη, την απόφαση του Μιλτιάδη Έβερτ ως δημάρχου Αθηναίων για το τριπρόσωπο άγαλμα της εθνικής συμφιλίωσης στην πλατεία Κλαυθμώνος, καθώς και την συμβολική επίσκεψη του… Βούδα της Ραφήνας στον Αη Στράτη, το 2005.

(ΥΓ): Σκάσε Μπουμπούκο!

1 σχόλιο:

  1. Ο Κουμουτσάκος ήταν διπλωμάτης σταδιοδρομίας, όταν επί πρωθυπουργίας Κωστάκη Καραμανλή ορίσθηκε εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΞ και τούτο διότι ετύγχανε γαμπρός επί θυγατρί του δικηγόρου Αργ.Καρρά διεθυντού του υπουργικού συμβουλίου.
    Μετά διορίσθηκε ευρωβουλευτής της ΝΔ. Απόφοιτος του Παντείου έκανε μεταπτυχιακά σε Στρασβούργο και Βρυξέλες με αντνκείμενο σπουδών την εφαρμογή νεοταξικών αντιλήψεων μέσω της διεθνιστικής καπιταλιστικής Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Συνεχώς εκφράζει την πίστη του σε ένα αεθνικό κράτος της Ευρώπης με την σύγχρονη κατάλυση των εθνικών κρατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών