Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2016

«Προσφυγάκια» Τρικάλων: Αντί για φαγητό να μας δίνετε λεφτά! Να πάνε στα σπίτια των «αλληλέγγυων» να τρώνε κάθε μέρα μπον φιλέ!

Καθιστική διαμαρτυρία έκαναν σήμερα τα «προσφυγάκια» που φιλοξενούνται στο Κέντρο των Τρικάλων, με αιτήματα για καλύτερο φαγητό και συνθήκες διαβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, τα «προσφυγάκια» διαμαρτύρονται για την ποιότητα του φαγητού που τους παρέχεται, ζητούν καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και συνθήκες διαβίωσης. Παράλληλα προτείνουν αντί για έτοιμο φαγητό, να τους δίνεται το ποσό που τους αντιστοιχεί σε «μετρητά».
Επίσης, τα «προσφυγάκια» απείχαν από το συσσίτιο  και δήλωσαν πως θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες την αποχή τους.

Ωστόσο, κρίνουμε ότι η αποχή από το φαγητό δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση. Υπάρχει καλύτερη! Στα Τρίκαλα δεν ήταν που μόλις κατέφτασαν τα πρώτα «προσφυγάκια» μαζεύτηκε...
όλο το κομμουνισταριό της πόλεως και των πέριξ και τους εξέφραζε τη «συμπαράσταση» και την «αλληλεγγύη» του; Φτάνοντας στο σημείο, μόλις έφευγε η πρώτη φουρνιά για την Ειδομένη, να μαζευτεί στο σημείο αναχώρησης όλη η κομμούνα, και να κουνάει μαντήλια, με κλάματα και οδυρμούς; Στα Τρίκαλα δεν ήταν που μόλις έφυγαν οι πρώτοι, ο δήμος ζητούσε επιμόνως από την κυβέρνηση να τους στείλει επειγόντως κι άλλα «προσφυγάκια», με την υπόσχεση πως θα τα φροντίζουν αυτοί; Τι απόγιναν τώρα όλοι αυτοί οι «αλληλέγγυοι»; Μόνο για φωτογραφίες και για λεζάντα ήτανε;

Καλό είναι, λοιπόν, να τη στήνουν καθημερινά τα «προσφυγάκια» σε κάποιο κεντρικό σημείο της πόλης – πέρασμα, κι όπου βλέπουν «αλληλέγγυο» να τον παίρνουν από πίσω και μόλις θα φτάνει σπίτι του να μπουκάρουν μέσα και να του γυρεύουν να τα ταΐσει… μπον φιλέ. Έτσι, για να δούνε τη… γλύκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών