Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2016

Τρεις και ο κούκος στην συγκέντρωση των «αντιρατσιστών» της Χίου, που αρνούνται πεισματικά να πάρουν τους λαθρομετανάστες σπίτια τους!

Ήταν όλοι τους εκεί! Όλοι οι κρατικοδίαιτοι της Χίου – ένα αντρόγυνο, δύο μισθοί δημοσίου, βρέξει-χιονίσει, ο μισθός πέφτει ντάγκα-ντούνγκα! Που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, να διαδηλώσουν κατά του… ρατσισμού.

Βολεψάκηδες όλων των αριστερών παρατάξεων: συριζομούρηδες, σταλινικοί βρυκόλακες, καμμένοι, λαφαζανοειδή, ανταρCIA, και στο βάθος μπόλικες μαντίλες, μαζί με τα διψασμένα για… γνώση «προσφυγόπουλά τους – μια φορά κι έναν καιρό, πριν η CIA δώσει «γραμμή» στους μαρξιστές...
που είναι στην υπηρεCIA της να… κατανοήσουν τον Αλλάχ, τις μαντιλοφορούσες θα τις περιφρονούσαν, γιατί δεν είναι «χειραφετημένες»…

%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1

Κι όλος αυτός ο κρατικοδίαιτος συρφετός των 50+ (ας είναι καλά το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και η νουδούλα που τους διόρισαν), αγαπάει πολύ τα «προσφυγάκια». Αλλά, ούτε ένας δεν τους έχει ανοίξει το σπίτι του! Παρά μόνον, απαιτούν να τους ταΐζει, να τους ποτίζει και να τους κοιμίζει το «κράτος». Δηλαδή, οι Έλληνες φορολογούμενοι! Οι ίδιοι, που ταΐζουν και ποτίζουν και τους κρατικοδίαιτους! Μονά-ζυγά, δικά τους! Έτσι είναι οι… αντιρατσιστές α λα Γκρέκα!

Οι οποίοι, είναι «αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα»… 

(ΥΓ): Κάτω, φωτογραφία από τη συγκέντρωση χιλιάδων Χιωτών, κατά της λαθρομετανάστευσης, που είχε γίνει προ ημερών. Εμφανής η διαφορά!  

xios 

ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών