Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016

Η επιτομή του ψεύτη: Ο Άδωνις λέει στους νησιώτες ότι θα απελάσει τους λαθρομετανάστες!

Γράφει ο Αντίοχος

Στην πολύπαθη Χίο βρέθηκε ο γραφικός αντιπρόεδρος Μπουμπούκος (όλε, όλε!) και ξέχασε (για λίγο μόνο…) την συναίνεση που έχει δώσει απλόχερα ο αρχηγός του, ο φον Κούλης, στην συγκυβέρνηση των Τσίπρα και Καμμένου στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, προκειμένου να εξαπατήσει τους νησιώτες. Ιδού τι είπε ο ξεδιάντροπος πολιτικός απατεωνάκος (ούτε καν πολιτικός απατεώνας…):

«Αυτοί άνοιξαν τα σύνορα. Η κ. Τασία προσκάλεσε όλους αυτούς να έρθουν εδώ. Η αριστερή ιδεοληψία είναι σαφές ότι μπορεί να φέρει εθνική συμφορά. Η κυβέρνηση Σαμαρά...
είχε ρυθμίσει τις μεταναστευτικές ροές. Η οξύτερη φάση του πολέμου της Συρίας ήταν επί Σαμαρά, όμως το 2014 ήταν η χρονιά με τη χαμηλότερη ροή μεταναστών προς την Ελλάδα. Επί Σαμαρά για να περάσει κάποιος τα σύνορα της Ελλάδας πλήρωνε στους λαθροδιακινητές 6.000 δολάρια το κεφάλι. Τώρα έχει πάει κάτω από 1.200 ευρώ. Πρώτο μας μέλημα θα είναι ο έλεγχος των συνόρων και η δημιουργία κλειστού τύπου προαναχωρησιακών κέντρων. Οι πρόσφυγες που θα παίρνουν άσυλο θα μπορούν να πηγαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να γίνει σαφές ότι δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και σύντομα θα απελαύνονται».

Για να μη μας δουλεύει ο κάθε Μπουμπούκος:

1ον) Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία κι όχι το ράδιο-Μπουμπούκος, το 2012, επί σαμαροκρατίας, εισήλθαν επισήμως στην Ελλάδα 76.878 λαθρομετανάστες. Το 2013, με τις φήμες που κυκλοφορούσαν διεθνώς περί «ρατσιστικών επιθέσεων», εισήλθαν 43.002 λαθρομετανάστες. Και το 2014, την «χρονιά με τη χαμηλότερη ροή μεταναστών στην Ελλάδα» (σύμφωνα με τον ΨΕΥΤΑΡΑ Μπουμπούκο), με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής στη φυλακή, εισήλθαν 77.163 λαθρομετανάστες!

2ον) Η αλήθεια να λέγεται: μπορεί η κυρά Τασία και οι συν αυτώ να έκαναν τα πάντα προκειμένου να προσελκύσουν στην Ελλάδα τα «προσφυγάκια» (τάζοντάς τους ακόμα και… διαμερίσματα), αλλά δεν άνοιξαν αυτοί τα σύνορα. Ο πρώτος που άνοιξε τα σύνορα ήταν ο τρισάθλιος Σαμαράς το 1991 και τα κράτησαν ορθάνοιχτα οι μετέπειτα κυβερνήσεις του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και της νουδούλας. Όταν ήρθαν οι συριζομούρηδες στην εξουσία, βρίσκονταν ήδη στην Ελλάδα 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, πολλοί εκ των οποίων «νομιμοποιήθηκαν» με νόμους του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και της νουδούλας των Μπουμπούκων!

3ον) Το παραμυθάκι περί απελάσεων να το αφήσει ο Μπουμπούκος! Οι μόνοι που απελαύνονταν επί σαμαροκρατίας ήταν οι Αλβανοί λαθρομετανάστες, οι οποίοι απελαύνονται και επί ΣΥΡΙΖΑ. Από τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους δεν απελαυνόταν ΚΑΝΕΝΑΣ! Και είχε ανοίξει η νουδούλα τα «κλειστά» κέντρα φιλοξενίας (Αμυγδαλέζας, Κορίνθου, κ.λπ.), στα οποία κράταγε επί μήνες γύρω στους 5.000 λαθρομετανάστες όλους κι όλους, μπας και απελπιστούν και ζητήσουν την ένταξή τους στο πρόγραμμα «εθελούσιου επαναπατρισμού» του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Τα δε αποτελέσματα ήταν πενιχρά.

4ον) Αν εξαιρέσουμε το περυσινό λεφούσι των 930.000 εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, που έφυγαν όλοι στις ευρωπαϊκές χώρες –και κυρίως στην Γερμανία, καθότι οι Γερμανοί βιομήχανοι είχαν ζητήσει 800.000 φτηνά εργατικά χέρια- το αποτέλεσμα της σύγκρισης νουδούλας και συριζοψεκασμένων είναι περίπου… ισόπαλο: 77.163 λαθρομετανάστες εισήλθαν στην Ελλάδα το τελευταίο έτος της σαμαροκρατίας και τόσοι περίπου (κι ας δίνει ψεύτικα στοιχεία με δήθεν 61.000 λαθρομετανάστες το «Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης»…) έχουν εισέλθει και φέτος. Άρα, μία από τα ίδια!

(ΥΓ): Σκάσε Μπουμπούκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών