Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016

Άθλια επίθεση Σύριζα κατά παραολυμπιονικών

Αήθη επίθεση εναντίον του Προέδρου των Συλλόγου Ολυμπιονικών με Αναπηρία πραγματοποίησε ο μπολσεβίκος υπουργός του Σύριζα, Βερναρδάκης.

Ο πρώην δημοσκόπος και νυν υπουργός εσωτερικών του Σύριζα, Χριστόφορος Βερναρδάκης, επιτέθηκε με μανία στον πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία, Σίμο Παλτσανιτίδη, όταν αυτός τόλμησε να ασκήσει κριτική στην πολιτική των συριζαίων και – ακόμα χειρότερα – όταν τόλμησε να μιλήσει για Έθνος, Πατρίδα, Αξίες και Ιδανικά.

Συγκεκριμένα, όταν σε ανάρτηση του Βερναρδάκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Παλτσανιτίδης είπε ότι στον Σύριζα...
«δεν πάνε καλά» και ότι κινούνται «όλο και πιο δεξιά», προκειμένου να «ξεπουλήσουν αξίες, ιδανικά, πατρίδα, έθνος, κυριαρχία», ο υπουργός τον αποκάλεσε «φασιστάκι της πλάκας» και έκλεισε την συζήτηση.



Αυτό μας δείχνει ποια είναι η ακριβώς η ψυχοσύνθεση και η νοοτροπία των «δημοκρατών», οι οποίοι όταν συναντούν την αντίθετη άποψη, απλώς την ονομάζουν «φασιστική», προκειμένου να την απαξιώσουν και να την μηδενίσουν. Αυτό – για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους – δεν είναι αποκλειστικότητα του Σύριζα, αλλά μια νοοτροπία που χαρακτηρίζει ολόκληρο το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών