Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

Συντρόφια, ποιοι είπαμε πως είναι τσάτσοι των εφοπλιστών;

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η εκλογή Τραμπ να μονοπωλεί την επικαιρότητα αυτές τις μέρες, αλλά συμβαίνουν διάφορα πράγματα στην Ελλάδα, κι ας μην βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Με αφορμή, λοιπόν, την εκδήλωση για την επέτειο των 100 χρόνων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, ο νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, οι προκάτοχοί του Αντωνάκης Σαμαράς και Κώστας Σημίτης, βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής και παρακολούθησαν μαζί το πρόγραμμα –  προσέξτε, ένας από κάθε παράταξη του… συνταγματικού τόξου. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Ο mister Tsipras μίλησε κιόλας και εξήρε τους οικοδεσπότες του:...
«Επικροτούμε την επιχειρηματική οξυδέρκεια των Ελλήνων εφοπλιστών. Με την ιδιωτική ναυτιλία ανοίγονται μεγάλες προκλήσεις για το μέλλον. Η πολιτεία στέκεται αρωγός και συνταξιδιώτης σε αυτό το ταξίδι, σε τρικυμίες και σε ήρεμες θάλασσες».

Και τι θυμήθηκα; Κάποια εποχή που οι λινάτσες του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζαν την Χρυσή Αυγή «πολύτιμο συνεργάτη των εφοπλιστών» και προέβαλαν το ψευδές –όπως απεδείχθη από συνεχείς και ενδελεχείς ελέγχους του ΣΔΟΕ στα ταμεία του Κινήματος- «ρεπορτάζ» του Guardian, περί… χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής από εφοπλιστές.

Συντρόφια, ποιοι είπαμε πως είναι τσάτσοι των εφοπλιστών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών