Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

Χυδαία ρατστιστική πρόκληση από τους κομμουνιστές με γουρούνια! Να επέμβει άμεσα ο μπαρμπα-Σόρος!

Λαχειοφόρο αγορά εν όψει Χριστουγέννων κάνει το… τιμημένο κουκουέ (οι ΚΟΒ Χημικής Βιομηχανίας και Ιματισμού-Ανακύκλωσης). Επειδή δε οι καιροί είναι δύσκολοι ακόμα και για τα κομμούνια (τα οποία συνήθως έχουνε φράγκα…), υπάρχουν και έπαθλα για τους νικητές: ένα τάμπλετ κι ένα… γουρούνι – προφανώς μεγαλωμένο...
στο απέραντο χοιροστάσιο του Περισσού.

Βεβαίως, σε άλλες εποχές δε θα ασχολούμασταν με το γουρούνι, αλλά τώρα με τα «προσφυγάκια» τα πράματα είναι αλλιώς! Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια χυδαία ρατσιστική πρόκληση των κουκουέδων, που αποκλείουν μια συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού της χώρας, και μάλιστα «ευπαθή» ομάδα -τα «προσφυγάκια»- από την λαχειοφόρο αγορά! Κι όπως γνωρίζετε, αποκλεισμός ίσον ρατσισμός, σύμφωνα με τον νόμο που υπερψήφισε και το ίδιο το ΚΚΕ!
 
kketablet
 
Εδώ και τώρα, λοιπόν, πρέπει να επέμβει η «Αντιρατσιστική» (όπως λέμε «Αντιτρομοκρατική») Υπηρεσία, ο εισαγγελέας καταπολέμησης του ρατσισμού, οι «αλληλέγγυοι», κάποιος τέλος πάντων. Κι αν όλοι αυτοί δεν αδειάζουν, να επέμβει ο μπάρμπα-Σόρος, για να τελειώνουμε με τους παλιορατσιστές του Περισσού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών