Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2016

Ο κομμαντάντε και η... επαναστατική παρακαταθήκη του

Πάει κι ο Φιδέλ μας! Πήγε στον ουράνιο… σοσιαλιστικό παράδεισο και σίγουρα τώρα θα κάνει την… αυτοκριτική του στον σύντροφο Στάλιν, προσπαθώντας να του εξηγήσει γιατί στα γεράματα πρόδωσε την παγκόσμια επανάσταση και υποτάχθηκε στους οχτρούς της.
 
Από την άλλη, και ο αδερφός Ραούλ είναι πολύ γέρος και δε θα μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά επί μακρόν την Κούβα. Ποιος θα τον διαδεχθεί; Ιδού η απορία!

Πάντως, ο πλέον κατάλληλος...
-για να μακροημερεύσει στην εξουσία- είναι ο 20χρονος εγγονός του Φιδέλ, Τόνι Κάστρο. Μόνο που δε φαίνεται να είναι στα ενδιαφέροντά του οι «αθάνατες αρχές του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού» και της «παγκόσμιας επανάστασης», αλλά το… μόντελινγκ! Μάλιστα, κατά την πρόσφατη επίδειξη μόδας που έκανε ο γνωστός οίκος Chanel στην λεωφόρο της Επανάστασης, στην Αβάνα, ο νεαρός Τόνι ήτανε… πρώτη μούρη. Επίσης, ο Τόνι είναι «εθισμένος» στις… σέλφι, αλλά δήλωσε απογοητευμένος που δεν κατάφερε να βγάλει μια σέλφι με τον Ομπάμα, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κούβα.

castro7

Δεν πειράζει, μπορεί να βγάλει με κάποιους από τους επόμενους «Ομπάμα», όταν θα επισκεφθούν την αποικία τους, την Κούβα!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ (ΦΩΤΟ)
    H μοναδική νέα κατασκευή του Κάστρο όταν ανέλαβε την εξουσία.. ηταν 300 στρατόπεδα συγκέντρωσης και βρίσκονται διασκορπισμένα στην Κούβα.
    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/11/blog-post_33.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών