Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2016

Μπαλάφας - Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής: Να συνηθίσουν οι Χιώτες να ζουν με τους λαθρομετανάστες!

Ένα ακόμα δείγμα του αυταρχισμού της κυβέρνησης είχαμε σήμερα στο θέμα του λεγόμενου «προσφυγικού» και πιο συγκεκριμένα στην κατάσταση που επικρατεί στην Χίο με τις συνεχείς (και διαρκώς κλιμακούμενες) εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών, που υποκινούνται από τους λεγόμενους «αλληλέγγυους».

Μιλώντας, λοιπόν, επί της καταστάσεως που επικρατεί στα νησιά με τους λαθρομετανάστες και ειδικότερα στο θέμα της Χίου, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, είπε: «Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αύριο η Χίος να αδειάσει. Πρέπει οι κάτοικοι της Χίου...
να συνηθίσουν για να ένα διάστημα στη συμβίωση με τους μετανάστες»

Κοινώς, παραδέχεται ότι η κυβερνητική πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» έχει αποτύχει πλήρως και αντί να παραιτηθεί από κοινού με την υπόλοιπη ανθελληνική κυβέρνηση, λέει ότι οι Χιώτες θα «πρέπει να συνηθίσουν».

Ακολούθως, μήπως θα μας πούνε ότι θα «πρέπει να συνηθίσουμε» τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τις βασικές θέσεις του Ισλάμ για τα θέση των γυναικών στην κοινωνία;


πηγή

2 σχόλια:

  1. Δεν τον καταλαβαίνω τον κομμουνιστή. Μέχρι σήμερα δεν μας έλεγαν ότι δίκιο είναι λόγος του εργάτη; Ε, ο εργάτης αποφάσισε με ψηφοφορία παρακαλώ ότι δεν τους θέλουν. Τι να κάνουμε τώρα; Η πρώτη και τελευταία Αριστερά οφείλει να υπακούσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών