Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2016

The Washington Post (Νο1 εφημερίδα στις ΗΠΑ): «Οι Θερμοπύλες, η Χρυσή Αυγή και ο Ντόναλντ Τραμπ»

Η πρώτη σε κυκλοφορία αμερικανική εφημερίδα “The Washington Post” δημοσιεύει εκτενέστατο αφιέρωμα στην Χρυσή Αυγή και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθεί ένα ενδεικτικό απόσπασμα: «Η Χρυσή Αυγή, η ιδεολογία της οποίας πηγάζει από την κληρονομιά των μυθικών Σπαρτιατών, είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα. Επιδοκιμάζει από το βήμα της ελληνικής βουλής την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας πως ένας πατριωτικός άνεμος πνέει από την Ευρώπη μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε: Ο ίδιος πατριωτικός άνεμος πνέει και στις ΗΠΑ, όπου ο επόμενος πρόεδρος θα είναι ένας πραγματικός πατριώτης. Θα αλλάξει τις γεωπολιτικές ισορροπίες και το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι ότι τον αυριανό Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών...
τον υποστηρίζει στην Ελλάδα μόνο η Χρυσή Αυγή».


Ο αρθρογράφος της Washington Post σημειώνει επίσης πως: «κάθε χρόνο το αντιμεταναστευτικό κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διοργανώνει εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στις Θερμοπύλες. Στο σημείο εκείνο που μια μικρή ομάδα Σπαρτιατών πολεμιστών έβαλε φραγμό στις στρατιές της Περσικής αυτοκρατορίας πριν 2500 χρόνια. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώνονται κάθε χρόνο με δάδες στα χέρια γύρω από το άγαλμα του Λεωνίδα, ο οποίος έπεσε μαζί με τους 300 συντρόφους του. Οι Έλληνες Εθνικιστές ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο και φωνάζουν συνθήματα όπως: "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και "Λαός - Στρατός - Εθνικισμός"!».

Στην συνέχεια ο αρθρογράφος εξηγεί γιατί η μάχη των Θερμοπυλών και ο συμβολισμός της βρίσκει τεράστια απήχηση στους υποστηρικτές του Τραμπ. Όπως λέει χαρακτηριστικά "οι Θερμοπύλες ήταν το "Άλαμο της αρχαιότητας", μια καταδικασμένη μάχη ανάμεσα σε λίγους γενναίους απέναντι σε ένα τιτάνιο εχθρό. Αν ο Πέρσης αυτοκράτορας, Ξέρξης είχε εξαφανίσει κάθε Ελληνική αντίσταση, τότε οι διασκορπισμένες πόλεις - κράτη θα είχαν μετατραπεί σε επαρχίες μιας αχανούς πολυεθνικής αυτοκρατορίας".

Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο πως μόλις χθες αναδημοσιεύσαμε το αφιέρωμα της “Wall Street Journal” στις δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου κατά της ισλαμοποίησης.
Η Χρυσή Αυγή είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα και η εξέλιξη αυτή έχει τρομοκρατήσει το διεθνές σύστημα εξουσίας.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος όπου μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο της (εχθρικής απέναντι στην Χρυσή Αυγή) Washington Post στα αγγλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών