Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2016

"Το Βήμα": Πώς θα αντιμετωπίσουμε την Χρυσή Αυγή χωρίς να προκαλέσουμε το λαϊκό αίσθημα

Η εβδομαδιαία έκδοση της ναυαρχίδας του ΔΟΛ φιλοξενεί πολυσέλιδο αφιέρωμα για την αντιμετώπιση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Εκεί φιλοξενούνται πλείστες περισπούδαστες αναλύσεις των πολιτικών δρωμένων, αλλά και των τακτικών που προκρίνει η ιδιοκτησία του ΔΟΛ με την πλειάδα των σκανδάλων, προκειμένου να μην επέλθει η πολυπόθητη, από τον Ελληνικό Λαό, κάθαρση του πολιτικού βίου του τόπου.

Η ανάλυση και οι προτροπές ξεκινούν με την έκκληση της γνωστής αντιχρυσαυγίτισσας Βασιλικής Γεωργιάδου, η οποία αναλύει τις μεθόδους που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν για να «περιοριστεί η επιρροή...
της Άκρας Δεξιάς χωρίς να θεωρηθεί παραβίαση της λαϊκής θέλησης» ή αλλιώς πως γίνεται να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή χωρίς να ξυπνήσουν τα πρόβατα και αντιληφθούν ότι ζουν μέσα σε μία δικτατορία των πλουτοκρατών.
Οι αναλύσεις συνεχίζονται με τον Αντώνη Τριφύλλη, τέως στελέχους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ο οποίος σημειώνει ότι «η οικονομική πολιτική που υπαινίσσεται η Χρυσή Αυγή για κλειστή και εθνικά υπερήφανη Ελλάδα, στραμμένη στον πρωτογενή τομέα και στην αυτάρκεια... είναι η σημαντικότερη πολιτική τους θέση... μοντέλο που οδηγεί στην επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος».

Με απλά λόγια, καλεί τους Έλληνες να δεχτούν την καταστροφή τους από τα μνημόνια και την «ανοιχτή» οικονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που οδήγησε στην αποψίλωση της αγροτικής και βιομηχανικής παραγωγής της χώρας.

Όπως προείπαμε δεν έχουν σημασία τα φληναφήματα των αρθρογράφων. Οι έτσι και αλλιώς παράλογες και αντιφατικές τους θέσεις για μία «δημοκρατία» των απαγορεύσεων και μία «οικονομία» χωρίς παραγωγή είναι προφανώς απορριπτέες και καταδικάζονται από ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα του εκλογικού σώματος, για να χρησιμοποιήσουμε μία ορολογία που αποδέχονται οι κατ’ επίφαση «δημοκράτες».

Αυτό που έχει σημασία είναι να φανταστούμε ποια είναι τα πραγματικά δημοσκοπικά δεδομένα που οδηγούν την εν λόγω φυλλάδα, του εν λόγω οργανισμού παραπληροφόρησης των Ελλήνων να συντάξει ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα για την αντιμετώπιση του Εθνικισμού, σε πλήρη συγχορδία με συνεχείς δηλώσεις σύσσωμου του πολιτικού κόσμου, από Ομπάμα και Μέρκελ μέχρι Τσίπρα;

Το αντιλαμβάνονται ότι τα συμφέροντά τους φτάνουν στο τέλος. Ότι η πολιτική εξουσία θα πάψει απλώς να είναι υπηρέτης τους και θα στραφεί προς τον Λαό από όπου και προέρχεται. Αντιλαμβάνονται ότι στενεύουν τα περιθώρια χειραγώγησης του κόσμου και... άξαφνα οι «δημοκράτες» ονειρεύονται απαγορεύσεις. Άξαφνα πέφτουν οι μάσκες και πίσω από τους «δημοκράτες» αποκαλύπτονται οι αρχιερείς του ψεύδους σε όλη τους την ζοφερή μεγαλοπρέπεια. Αποκαλύπτονται ταυτόχρονα και τα πήλινα πόδια του οικοδομήματός τους! 

Κώστας Αλεξανδράκης

2 σχόλια:

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λέτε παιδιά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Η ΣΚΥΛΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΧΩΡΕΣ .
    ΒΗΜΑ , Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών