Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη: "Γιατί πήγαμε στο Καστελόριζο" - Ρεπορτάζ όλων των καναλιών

Την προηγούμενη εβδομάδα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που μετέχουμε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της βουλής λάβαμε μία πρόσκληση στις θυρίδες μας για επίσκεψη στα ακριτικά νησιά του συμπλέγματος της Μεγίστης. Θα θυμίσω σε κάποιες διαπλεκόμενες πατσαβούρες ότι την εν λόγω επιτροπή - εγώ και ο συναγωνιστής Παππάς - την είχαμε διαλύσει πριν από λίγο καιρό, όταν Τσίπρας και Καμμένος είχαν τη φαεινή ιδέα να φέρουν το ΝΑΤΟ στις ελληνικές θάλασσες.

Τότε λοιπόν είχαμε μπει μέσα στην σχετική συνεδρίαση και είχαμε προκαλέσει χάος, σε σημείο που απορώ πως δεν ήρθαμε στα χέρια με τα ρετάλια του αντισυνταγματικού τόξου (ήταν 50, ήμασταν 2 και βριζόμασταν για κάνα τέταρτο, με αποτέλεσμα να μπει ανάμεσα μας η φρουρά...
της βουλής, όπως μπαίνουν τα ΜΑΤ ανάμεσα σε Ολυμπιακούς - Παναθηναϊκούς). Τότε, λοιπόν, η Νουδούλα μας καταδίκασε με μανία και μας κατήγγειλε ότι δε σεβόμαστε τα δημοκρατικά ήθη. Σήμερα, που ανταποκριθήκαμε θεσμικότατα στην πρόσκληση που είχαμε λάβει, μας καταδίκασε και πάλι! Αυτή είναι η κατάντια της ψευυτοδεξιάς και όλων των παραφυάδων της (ΚΚΕ, Ποτάμι κλπ).

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο ήταν υποχρεωτική, όχι για λόγους εθιμοτυπίας και δεοντολογίας, αλλά γιατί αυτό επιβάλλει η Εθνικιστική μας Ιδεολογία, καθώς και οι πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου. Το σύμπλεγμα της Μεγίστης - αυτά τα μικρά νησάκια, που αποτελούν στην ουσία κουκίδες μέσα στον χάρτη - είναι το κλειδί της ελληνικής κυριαρχίας σε ένα τεράστιο κομμάτι της Ανατολικής Μεσογείου. Στην παρακάτω εικόνα διακρίνεται η Ελληνική ΑΟΖ όπως χαράσσεται με βάση την ελληνική κυριαρχία στο σύμπλεγμα Μεγίστης και πώς θα ήταν ο χάρτης της περιοχής αν οι τούρκοι κατείχαν το Καστελόριζο:



Υπενθυμίζω ότι στον Δήμο Μεγίστης η Χρυσή Αυγή σάρωσε με 18% στις τελευταίες εκλογές, είχαμε επομένως υποχρέωση να δώσουμε το παρόν στο πλευρό των Ελλήνων Ακριτών, που είναι ταυτόχρονα και Εθνικιστές οπαδοί της Χρυσής Αυγής.

Ακόμα, μέσω της Επιτροπής Άμυνας είχαμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε τις Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων που φυλάνε Θερμοπύλες στις εσχατιές του Ελληνικού Αιγαίου, να εμψυχώσουμε τους Στρατιώτες μας και να ενημερωθούμε από τα μάχιμα Στελέχη για το έργο και τις ανάγκες τους.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, αν δεν πηγαίναμε στο Καστελόριζο δεν θα ήμασταν μόνο προδότες, αλλά και ξεφτίλες, όπως είναι οι νεοδημοκράτες, οι πασόκοι και τα λοιπά κομματόσκυλα του πολιτικού συστήματος, που κάθε τους πράξη καθοδηγείται αυστηρά και μόνο από το άθλιο μικροκομματικό τους συμφέρον.

Από εκεί και πέρα, κρατήσαμε τις πρέπουσες αποστάσεις από τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, όπως ακριβώς κάνει η Χρυσή Αυγή από την πρώτη μέρα που μπήκε στη βουλή. Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι της ακριτικής Μεγίστης στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ήταν συγκινητική. Το ίδιο έχω να πω και για τα παιδιά που υπηρετούν σε αυτή την εθνικά κρίσιμη περιοχή. Ιδίως οι Αμφίβιοι Καταδρομείς θα έλεγα ότι μας έδωσαν ηθικό, αντί να περιμένουν από εμάς να τους εμψυχώσουμε.

Ενδεικτικά θα παραθέσω ορισμένα στιγμιότυπα από αυτή την εξαιρετικά σημαντική δραστηριότητα (πολύ καλή δουλειά ως εικονολήπτης έκανε ο συναγωνιστής Αϊβατίδης). Παραθέτω επίσης μερικά αποσπάσματα από δελτία ειδήσεων, όπου φαίνεται πόσο πονάει την ψευτοδεξιά ΝΔ όταν η Χρυσή Αυγή ορίζει την ατζέντα στα Εθνικά θέματα. Δεν τους ενοχλούν οι τούρκοι, τους ενοχλεί η συνεχής πολιτική και εθνική δράση της Χρυσής Αυγής.


Επιτήρηση των μικρασιατικών παραλίων την ώρα της απογείωσης του Chinook

 
Ρεπορτάζ από τα δελτία ειδήσεων:

ALPHA



ΕΡΤ



ΑΝΤ1



ΣΚΑΙ



STAR


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών