Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 03, 2016

Σάλος στην Αλβανία από την δήλωση του Στρατηγού Επιτήδειου περί άσκησης βέτο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις Αλβανίας- Ε.Ε.

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που κάνει εξωτερική πολιτική, ακόμη και από την αντιπολίτευση.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αλβανία από την δήλωση-βόμβα του ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Στρατηγού Γεώργιου Επιτήδειου στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί άσκησης βέτο από την ελληνική πλευρά στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις Αλβανίας-ΕΕ, εάν ο Έντι Ράμα...
συνεχίσει τις αλυτρωτικές του βλέψεις κατά της Ελλάδος και δεν σεβαστεί την ελληνική μειονότητα της Β. Ηπείρου.

Στην Επιτροπή συμμετείχαν Αλβανοί διπλωμάτες και δημοσιογράφοι όπως επίσης και η αλβανική οργάνωση «EU Policy Hub Albania» που αποτελείται από νεαρούς αλβανούς που ασχολούνται με την προώθηση, την παρακολούθηση και την επιρροή στη διαδικασία ένταξης της Αλβανίας στην ΕΕ.

Το αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «27» έχει δημοσιεύσει ένα προπαγανδιστικό ρεπορτάζ με τίτλο «Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής απειλεί με βέτο την Αλβανία» όπου χαρακτηρίζει τον Στρατηγό Επιτήδειο ως «ναζιστή», ότι μιλά στο «κόμμα των Ελλήνων εξτρεμιστών» (σ.σ. Χρυσή Αυγή) για προσάρτηση της "Νότιας Αλβανίας" στην Ελλάδα.Στο ίδιο μήκος κύματος προπαγάνδας συνέχισαν και τα υπόλοιπα αλβανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία «Pamfleti» και «Koha». Ενώ ο Πρωθυπουργός απολαμβάνει το 4ημερο ταξίδι του στην Αβάνα επιβαρύνοντας τον κρατικό κορβανά και όλα τα άλλα κόμματα είναι απασχολημένα στα τηλεοπτικά πάνελ μακριά από τα προβλήματα του Ελληνικού λαού, το μοναδικό κίνημα το οποίο βρίσκεται δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό της Β. Ηπείρου και αγωνίζεται για τα δικαιώματα του είναι η Χρυσή Αυγή.

Η δήλωση του Στρατηγού Επιτήδειου στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «τάραξε» τα λιμνάζοντα ύδατα των Ελληνοαλβανικών σχέσεων αποδεικνύοντας περίτρανα το πόσο αποτελεσματικά είναι σε θέση ένα κόμμα να υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τους αδερφούς μας της Β. Ηπείρου και αγωνίζεται για τα δίκαια του Ελληνισμού και από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών