Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

Τραμπ για το χριστουγεννιάτικο μακελειό: Οι τζιχαντιστές πρέπει να σβήσουν από προσώπου γης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πίκρα στους σιωνιστές που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τους κανίβαλους τζιχαντιστές.

Την μονοτονία των ανούσιων και προπαντός «πολιτικά ορθών» ανακοινώσεων ηγετών Ευρώπης και Αμερικής αναφορικά με τις τρομοκρατικές ενέργειες στην Άγκυρα και στο Βερολίνο, έσπασε η ανακοίνωση Τραμπ η οποία και εστιάζει στην ουσία του προβλήματος: την ισλαμική τρομοκρατία.

Αν μη τι άλλο, η ανακοίνωση του νέου Προέδρου των ΗΠΑ δεν ακολουθεί την πεπατημένη της υποκρισίας των πολιτικών ηγεσιών της Δύσης, οι οποίες πολιτικές ηγεσίες εκφράζουν τη θλίψη και τον αποτροπιασμό τους επί τρομοκρατικών ενεργειών που δρομολογήθηκαν άμεσα ή έμμεσα χάρη στις δικές τους μεθοδεύσεις.

Ο νέος αμερικανός Πρόεδρος ακολούθησε τον δρόμο της λογικής, προβαίνοντας στην κάτωθι ανακοίνωση: «Αθώοι πολίτες...
σκοτώθηκαν στο δρόμο ενώ ετοιμάζονταν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Το ισλαμικό κράτος και άλλοι ισλαμιστές τρομοκράτες επιτίθενται συνεχώς σε χριστιανούς είτε μέσα στις κοινότητές τους είτε σε εκκλησίες.

Αυτοί οι τρομοκράτες, καθώς και τα τοπικά τους ή παγκόσμια κυκλώματα, πρέπει να σβήσουν από προσώπου γης, μια αποστολή την οποία θα φέρουμε εις πέρας με όλους τους συμμάχους μας που διαπνέονται από πνεύμα ελευθερίας».

Η συνολική τοποθέτηση του Ντόναλντ Τραμπ, διαπνέεται από μια βασική αρχή: ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτεται.

Είναι συνεπώς προφανές, πως το διεθνές περιβάλλον αλλάζει με ραγδαίο ρυθμό, ένα ρυθμό τον οποίο αδυνατούν, ηθελημένα ή όχι, να ακολουθήσουν οι εν Ελλάδι λακέδες της παγκοσμιοποίησης. Αυτή την ριζική αλλαγή ή επί το ορθότερον, την επαναφορά από την χίμαιρα του παγκόσμιου χωριού στα έθνη-κράτη, πρεσβεύει στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή.

Τους εγχώριους πολέμιους της Χρυσής Αυγής καθώς αποδεικνύεται, τους προσπερνά η Ιστορία και σύντομα θα τους προσπεράσει και η κοινωνία, θέτοντάς τους οριστικά και αμετάκλητα στο περιθώριο!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών