Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2016

Πλησιάζει δεύτερη η Χρυσή Αυγή διαδικτυακά - Θα συμβεί το ίδιο και στις κάλπες;


Τον τρόμο του καθεστώτος, όπως αυτός εκφράζεται από τις συστημικές γραφίδες, εφημερίδες και κανάλια, αποτυπώνει η δημοσκόπηση του zougla.gr που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγη ώρα.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση αποτυπώνει όσα αποκρύπτουν οι αντίστοιχες συστημικές δημοσκοπήσεις, αλλά εμφανίζεται έκδηλα στις πολιτικές αναλύσεις εσωτερικού κι εξωτερικού.
Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ελάχιστα πίσω από τον Σύριζα, που καταρρέει, ενώ η ΝΔ παρά την πρωτιά της...
δεν δείχνει να μπορεί να ξεφύγει από τα ποσοστά είχε πάρει (και είχε χάσει) στις προηγούμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ εμφανίζεται στο 30%, λίγο πάνω από το 28,1% που είχε λάβει στις προηγούμενες εκλογές. Αντιθέτως ο Σύριζα έχει κατρακυλήσει στο 12,9% και η Χρυσή Αυγή βρίσκεται οριακά πίσω του στο 11,5%. Και από κει και πέρα... το χάος με μόνο βέβαιο ότι αποκόμματα τύπου Ποτάμι, κόμμα Λεβέντη και Καμμένου δεν βλέπουν την Βουλή ούτε με... κιάλια.Οι κάρτες των συσπειρώσεων δείχνουν άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Η ΝΔ δείχνει να κερδίζει γιατί έχει υψηλή συσπείρωση, που ξεπερνά το 90%, αλλά μοιραία δεν μπορεί να διαρκέσει. Κοινώς η ΝΔ θα ξεφουσκώσει. Ακόμα και σε αυτή τη συσπείρωση, όμως, χάνει ένα μεγάλο ποσοστό (4,5%) προς τη Χρυσή Αυγή. Αντιθέτως, ο Σύριζα φυλλορροεί και χάνει το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων του προς την Χρυσή Αυγή.Ο λόγος που έχει προκαλέσει τον τρόμο του καθεστώτος είναι ότι η δεύτερη θέση της Χρυσής Αυγής θα σημάνει περαιτέρω εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, αφού όπως είναι γνωστό ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων ψηφίζουν με βάση την δυνατότητα κυβερνησιμότητας, δηλαδή το πρώτο ή το δεύτερο κόμμα.

Αυτός είναι και ο τρόμος του καθεστώτος: αν η Χρυσή Αυγή καταγραφεί στην δεύτερη θέση, τότε θα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την Εθνική Διακυβέρνηση της χώρας και το οριστικό τέλος της πλουτοκρατίας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών