Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 20, 2016

Πακιστανός ή Αφγανός “πρόσφυγας” ο δράστης του χθεσινού μακελειού σε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Γερμανία

Γράφαμε χθες για την επίθεση που σημειώθηκε σε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Γερμανία στα πρότυπα της Νίκαιας, δηλαδή με φορτηγό που πέφτει πάνω σε πλήθος σκορπώντας τον θάνατο.

Μέχρι χθες οι "αντιρατστιστικές" υπηρεσίες της Γερμανίας φρόντιζαν να αποκρύπτουν την εθνικότητα του δράστη, προκειμένου να μην "ανέβει η ακροδεξιά". Τελικώς, χθες αργά το βράδυ αρχικώς παραδέχτηκαν, κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης, ότι δεν επρόκειτο για δυστύχημα, αλλά...
για τρομοκρατική επίθεση. 12 νεκροί και 48 τραυματίες, εκ των οποίων οι 7 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά οι αρχές επιμένουν στην "αντιρατστισική πρακτική" για πολιτικούς λόγους.

Αργότερα, διέρρευσαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο δράστης είναι Αφγανός ή Πακιστανός, ο οποίος είχε περάσει ως "προσφυγάκι" στην Γερμανία και σίγουρα τις επόμενες μέρες θα μάθουμε για την στάση που έκανε στα ελληνικά νησιά για να "λιαστεί". 

Το παρακάτω ομολογουμένως σκληρό βίντεο δείχνει που οδηγεί η πολιτική των "ανοιχτών συνόρων" και της "ανοχής" που μας επιβάλλουν οι εγχώριοι λούστροι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών