Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016

Εφημερίδα «Το Βήμα»: Ο Σύριζα κινδυνεύει να βρεθεί κάτω από την Χρυσή Αυγή

Μπορεί στις δημοσκοπήσεις να πετσοκόβονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη, όμως οι επιτελάρχες των κομμάτων, των φυλλάδων και των καναλιών γνωρίζουν τα πραγματικά ποσοστά και η ανησυχία τους αποτυπώνεται τόσο στις κινήσεις συκοφάντησης ή ακόμα και προβοκάτσιας κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά και στα γεμάτα ανησυχία άρθρα τους.

Σε άρθρο της εφημερίδας «Το Βήμα», στην ηλεκτρονική έκδοση, υπάρχει σαφέστατη προειδοποίηση προς τον Τσίπρα για την διάσωση της αριστεράς.
Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος Γιάννης Μαγκριώτης, αναφέρει: «Ο ειδικός στις δημοσκοπήσεις Υπουργός Επικρατείας, άνευ χαρτοφυλακίου Βερναρδάκης, πιστεύω έχει ήδη πει στον Πρωθυπουργό, ότι...
κινδυνεύει να είναι κάτω και από την Χρυσή Αυγή, ειδικά μετά την αποστολή στο Καστελόριζο».

Βεβαίως ο αρθρογράφος του Βήματος αναφέρεται σε προφανώς μυστικά δημοσκοπικά ευρήματα, τα οποία γνωρίζει αυτός και ο Βερναρδάκης (ως ειδικός) και δεν έχουν φτάσει στην κοινή γνώμη. Έτσι προτρέπει τον Τσίπρα να πάει άμεσα σε εκλογές και να «φορτώσει τα μέτρα στην επόμενη κυβέρνηση, ποντάροντας στην δεξιά παρένθεση, παρά να δει τον ΣΥΡΙΖΑ να διαλύεται».
Φυσικά, μιας και μιλάμε για τον ΔΟΛ, η «ανησυχία» για την αριστερά δεν είναι άδολη. Αυτό που έχουν κατά νου στον ΔΟΛ είναι ότι άμα η Χρυσή Αυγή βρεθεί αξιωματική αντιπολίτευση, αυτό θα σημάνει και το τέλος της Νέας Δημοκρατίας, αφού θα πραγματοποιηθεί μαζική μετακίνηση ψηφοφόρων της προς τη Χρυσή Αυγή.

Εμείς απλώς θα πούμε προς τους ανησυχούντες «δημοκράτες» και νεοδημοκράτες ότι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

πηγή

2 σχόλια:

  1. Θυμάμαι εκείνη την βραδιά που ο Πρετεντέρης ρωτούσε με τρόμο μόλις έμαθε το ποσοστό της ΧΑ "Δηλαδή μπήκαν στην βουλή;". Πολύ πλάκα είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο ποιο κάτω από την ΧΑ ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο το καλύτερο.

    Για την ΝΔ δεν φοβόμαστε τίποτα. Θέμα χρόνου είναι οι σημερινοί ψηφοφόροι της να μετακινηθούν στην ΧΑ. Άλλωστε ο Κούλης κάνει ότι μπορεί για να μας τους στείλει πεσκέσι. Δηλαδή δεν κάνει τίποτα. Αφού το παιδί είναι ακατάλληλο για την θέση που άλλοι τον βάλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών