Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2016

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι καθεστωτικοί με την επίσκεψη της επιτροπής Άμυνας στο Καστελλόριζο - Μόνη κερδισμένη η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ο αντίκτυπος της επίσκεψης της επιτροπής άμυνας στο Καστελόριζο έδωσε τα κατάλληλα εναύσματα στο «συνταγματικό» τόξο ώστε να επιτεθεί στη Χρυσή Αυγή, μιας και δεν είχε με τι άλλο να ασχοληθεί. Τα χτυπήματα στο κίνημά μας συνεχίζονται ακόμη και σήμερα και τα οποία βρίθουν ανακριβειών και πλαστών επιχειρημάτων. Μέχρι και για τους Αφρικανούς που αμόλησε στα νησιά μας ο Ερντογάν, βάζουν στο κάδρο των επιχειρημάτων τους, λες και πριν δεν έρχονταν καραβάνια και περίμεναν να δουν τον Καμμένο στο Καστελόριζο για να τα ξαποστείλουν. Όπως περνούσαν οι μέρες και όλο το πολιτικό σινάφι συνέχιζε να βάλλει κατά της Χρυσής Αυγής, πλήθος δημοσιευμάτων έβγαινε στα φόρα με πολλές και διάφορες γνώμες. Έτσι, η επίσκεψη στο Καστελόριζο που στην αρχή ήταν για Εθνικούς λόγους, άρχισε να δείχνει σημάδια...
σκοπιμότητας. Σήμερα στο «Βήμα» ο κ. Κωβαίος μεταξύ άλλων αναφέρει: «το χαρτί του εθνικοπατριωτικού μετώπου έχει ήδη βγει από τα συρτάρια και είναι εμφανές ότι ο Σύριζα δεν διστάζει πλέον ν στρέφεται και να απευθύνεται στο ακροατήριο ακόμη και της Χρυσής Αυγής, προς την οποία έχει σημαντικές διαρροές, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται, όπως εκτιμάται από κάποιες κοινοβουλευτικές πηγές, τα ταξίδια με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπως και οι δηλώσεις του πρώην υπουργού δικαιοσύνης».

Αν όντως είναι αληθείς οι «κοινοβουλευτικές πηγές» που επικαλείται ο δημοσιογράφος, τότε μιλάμε για μία στημένη υπόθεση, μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, με σκοπό να αλώσουν τους ψήφους της Χρυσής Αυγής. Εκτός όμως από τις πηγές που επικαλείται ο δημοσιογράφος υπάρχουν και κάποιες άλλες ενδείξεις που δείχνουν ότι το ταξίδι στο Καστελόριζο δεν ήταν και τόσο αθώο. Αν εξαιρέσει κανείς ότι, για ξεκάρφωμα πήγαν μόνο ελάχιστοι βουλευτές του Σύριζα, από το αντιπολιτευτικό τόξο της απελπισίας ουδείς έλαβε μέρος. Ούτε ακόμη και βουλευτές όπου είναι γνωστοί στους κόλπους της ψοφοδεξιάς για τις εθνικιστικές τους θέσεις. Επίσης, κατά την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα, βουλευτές του κινήματός μας είχαν μεταβεί στη Χίο και στη Λέσβο όπου η επίσκεψη αυτή δεν έλαβε τη σχετική δημοσιότητα εν αντιθέσει με την επίσκεψη της επιτροπής αμύνης στο Καστελόριζο.  Βέβαια όλο το σκηνικό τους γύρισε μπούμερανγκ, μιας και κανείς από το εκλογικό σώμα φαίνεται να επηρεάστηκε αρνητικά από την επίσκεψη των συναγωνιστών μας στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου, το αντίθετο μάλιστα θα λέγαμε ότι συνέβη. Η επίσκεψη έγινε στις 5 του τρέχοντος μηνός. Θυμάστε μήπως την επίσκεψη του Κούλη στις 22 Νοεμβρίου στο υπουργείο Εθνικής άμυνας, όπου είχε συνάντηση με τον Καμμένο; Τότε γράφαμε ότι ο Καμμένος πιάνει πόρτα στη νουδούλα τώρα που καταρρέει ο Σύριζα, και όλα αυτά πριν την επίσκεψη στο Καστελόριζο. Εγώ πάντως μόνο ως εθιμοτυπική δεν θα χαρακτήριζα μία τέτοια επίσκεψη του Κούλη, μιας και στις 16 Ιουνίου είχε δηλώσει στον «Ενικό» ότι ο Καμμένος δεν έχει θέση στη Ν.Δ.  

Υπομονή, θα έρθουν και άλλα σημαντικά σύντομα στα φόρα. Εξάλλου η κατάρρευση του Σύριζα παρέα με την πολιτική ανυπαρξία της νουδούλας φέρνει κόσμο στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Η παράμετρος αυτή είναι που κάνει τους συστημικούς πολιτικούς να επιδίδονται σε πολιτικές κινήσεις πανικού, όπου το μόνο που καταφέρνουν είναι να χτυπούν τα μούτρα τους στον τοίχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών