Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2016

Αν. Ανδριανόπουλος: Αναπόφευκτη η άνοδος της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ένα σημαντικό άρθρο του πρώην υπουργού της ψοφοδεξιάς, κ. Ανδριανόπουλου, δημοσιεύτηκε σήμερα στην καθεστωτική «Καθημερινή». Στο άρθρο γίνεται λόγος για την παράνομη λαθρομετανάστευση και τα παρελκόμενα αυτής που είναι, οι τζιχαντιστές, οι τριβές διαφορετικών εθνοτήτων σε κοινωνικό επίπεδο, και η άνοδος των εθνικιστικών κινημάτων. Το σημαντικό δεν είναι τόσο οι θέσεις του π. υπουργού, που έρχονται σε πλήρη σύμπνοια με τις θέσεις όλων των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένου και της Χρυσής Αυγής, όσο η «κραυγή» αγωνίας που διατυπώνεται μέσα από τις προτάσεις του άρθρου για το τέλος της πολιτικής καθεστηκυίας τάξης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Σας παραθέτουμε ορισμένα αποσπάσματα από το άρθρο:   

«Όταν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες συνειδητοποιήσουν το πρόβλημα θα είναι πλέον πάρα πολύ αργά. Οι αξίες της ανοχής και του ανθρωπισμού, που υπαγορεύουν τη συμπεριφορά τους, αποτελούν και το αδύνατό τους σημείο. Το αποτέλεσμα θα είναι να πλημμυρίσει...
η Δύση από στρατιές μουσουλμάνων και να μετακινηθεί σχεδόν ολόκληρη η Μέση Ανατολή και η Βόρεια Αφρική βορειότερα κατακλύζοντας σημαντικά τμήματα της Δυτικής Ευρώπης. Υπάρχει όμως και το άλλο, εξίσου δυσάρεστο, ενδεχόμενο. Να πάρουν στα χέρια τους απευθείας οι λαοί της Δύσης την κατάσταση/ Ήδη διαπιστώνουμε σημαντικές αντιπαραθέσεις σε γειτονιές της Γερμανίας, της Βρετανίας και της Γαλλίας ανάμεσα σε ντόπιους εθνικιστές και «ξένους» ή πολιτογραφημένους μετανάστες. Κυρίως μουσουλμάνους – Άραβες ή Αφρικανούς. Η σταδιακή μεταμόρφωση του εκλογικού σώματος σε ολόκληρη την Ευρώπη και η μετακίνησή του σε περισσότερο ακραίες θέσεις δεν είναι άσχετη με τη διόγκωση των μουσουλμανικών κοινοτήτων στην Ευρώπη αλλά και με τη ριζοσπαστικοποίηση των ισλαμιστών. Τα λαϊκά στρώματα της Ευρώπης δεν θα σταθούν με απάθεια μπροστά στην υποχωρητική στάση των ηγεσιών τους. Η άνοδος των ξενοφοβικών κομμάτων θα μεγαλώσει και οι κοινωνικές αντιδράσεις μπροστά στην επιθετικότητα των τζιχαντιστών, που κι αυτή θα ενταθεί, θα είναι θεαματικές. Η Ευρώπη όπως την ξέραμε δεν θα υπάρχει πλέον./ Καλό θα είναι να φροντίσουμε για τη δική μας κοινωνία και για τη διαφύλαξη αρχικά των συνόρων μας. ».

Όπως διαπιστώνεται αγαπητοί αναγνώστες, οι θέσεις που εκφράζει το κίνημά μας δεν είναι αντίθετες με τις θέσεις του κ. Ανδριανόπουλου. Οι δικές μας όμως δεν τυγχάνουν τέτοιας δημοσιογραφικής προβολής παρότι συμπλέουν με τις θέσεις του π. υπουργού. Η εξήγηση είναι απλή. Ο κ. Ανδριανόπουλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς τους ντόπιους πολιτικούς που απαρτίζουν το λεγόμενο «συνταγματικό» τόξο λέγοντάς τους ότι δεν είναι μακριά ή μέρα που οι τοπικές κοινωνίες στην Ελλάδα θα έρθουν σε πλήρη σύγκρουση με τους αλλόφυλους εξ ανατολών. Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, που υποστηρίζεται εξ ίσου τόσο από αριστερούς όσο και από δεξιούς, θα είναι και το Βατερλό της πολιτικής τάξης που εξουσιάζει δεκαετίες τώρα τις τύχες των Ελλήνων και της Χώρας. Το λόγο πλέον από κει και πέρα θα έχει η Χρυσή Αυγή.

1 σχόλιο:

  1. Αυτά τα κόλπα θέλουν σοβαρούς ανθρώπους με κατασταλαγμένη πολιτική σκέψη και την πατρίδα στο μυαλό και την καρδιά. Όχι σαν τις σημερινές ροδομάγουλες κρυφοαδερφες, ταραγμένες ψυχές, πολιτικοί του "δημοκρατικού" τόξου που έχουν μεγαλώσει στα πούπουλα, κρύβοντας με αγωνία το κουσούρι τους, περιμένοντας να κληρονομήσουν την βουλευτική θεσούλα του μπαμπά και του παππού.

    Ευτυχώς που έχουμε την ΧΑ που δεν λυγάει και δεν συμβιβάζεται. Γιατί αυτός ήταν ο λόγος των φυλακίσεων. Περίμεναν η ταλαιπωρία της φυλακής να τους αναγκάσει να σκύψουν το κεφάλι στους φασισταράδες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ που ρήμαξαν και ρημάζουν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών