Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 26, 2016

Η πρώην "αλληλέγγυα" ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ CITY PLAZA καρφώνει τους νυν..."Για τα λεφτά τα κάνουν όλα...και όχι για τον ανθρωπισμό"

cityplaza2
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το πόσο κίβδηλη είναι η διαστροφική ιδεολογία τους φαίνεται από την πλήρη μεταστροφή της...."συντρόφισσας" που είδε την περιουσία της να γίνεται αντικείμενο...εκμετάλλευσης από τους "όμοιούς" της, και θυμήθηκε ότι είναι.....κτήμα της!
 
Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζεται το… σήριαλ με την… πικραμένη «αλληλέγγυα» συντρόφισσα Αλίκη Παπαχελά, το ξενοδοχείο της οποίας κατέλαβαν άλλα συντρόφια, για να στεγάσουν «προσφυγάκια».
Σύμφωνα με τις νέες καταγγελίες της Παπαχελά, δύο ημέρες πριν από την κατάληψη
η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες είχε εγκρίνει το κονδύλι προκειμένου να μετεγκατασταθούν στο χώρο «προσφυγάκια» υπό την αιγίδα του και να παίρνει αυτή το νοίκι:
«Το ξενοδοχείο ήδη θα είχε γίνει κέντρο προσφύγων του ΟΗΕ επισήμως από....
τον Μάρτιο, αλλά είχαν καθυστερήσει τα κονδύλια. Τα κονδύλια βγήκαν από τον ΟΗΕ την Τετάρτη, μέσα σε αυτά τα 25 εκατομμύρια ευρώ περιλαμβάνεται και το Plaza, και την Παρασκευή έγινε η κατάληψη. Σας φαίνεται τυχαίο; Γιατί δεν είχε γίνει τον προηγούμενο μήνα κατάληψη;».
Τι εννοεί η… ποιήτρια; Ότι μόλις έμαθαν τα «αλληλέγγυα» μούτρα ότι θα πέσει παραδάκι, έσπευσαν να καταλάβουν το ξενοδοχείο για να μη χάσουν το… κελεπούρι. Δηλαδή, να εισπράττουν αυτοί το «νοίκι» (σύμφωνα με καταγγελίες της Παπαχελά τσεπώνουν 20 ευρώ ημερησίως από κάθε «προσφυγάκι»)!
Θυμηθείτε το, αυτή η ιστορία θα έχει μεγάλη συνέχεια και κακό τέλος για τα «αλληλέγγυα» συντρόφια, σε επίπεδο εντυπώσεων! Η Παπαχελά, ως (μετανοούσα πλέον…) αριστερή, είναι σκληρό καρύδι και θα τους ξεφτιλίσει, γιατί την πείραξαν στην… τσέπη. Κι όταν αριστερός-ή «πονάει» στην τσέπη, γίνεται… θεριό ανήμερο και βγάζει βούκινο ακόμα και τα συντρόφια του-της!

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει μια πιθανότητα να αλλάξει πάλι γνώμη. Επειδή το πρόβλημα αυτό ξεφτιλίζει το σύστημα της "αλληλεγγύης", ίσως γίνει προσπάθεια να λυθεί. Οπότε, αν τα λεφτά είναι αρκετά, μπορεί και να δούμε την κυρία να κάνει "διοθρωτικές" δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών