Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2016

«Τα Νέα»: Σίγουρη η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής στις επόμενες εκλογές

Ακόμα και οι πιο ακραιφνείς δημοσιογραφικές φωνές του συστήματος αναγκάζονται να παραδεχθούν το αναμφισβήτητο γεγονός της συνεχούς ανόδου και επιρροής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς ολοένα και περισσότερους Έλληνες.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα «Τα Νέα», τα οποία στο φύλλο της Δευτέρας γράφουν, αναλύοντας τα όσα συνέβησαν στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα σ΄άλλα και τα εξής: «Έμπειρος δημοσκόπος που αναγνωρίζει ότι όλες οι βεβαιότητες των μετρήσεων έχουν κλονιστεί, δήλωνε βέβαιος...
για ένα πράγμα – «χωρίς να χρειαστεί να αναλύσει τα νούμερα»: Στις επόμενες κάλπες ενισχυμένοι θα είναι σίγουρα το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή».

Δεν χρειαζόταν, φυσικά, η βεβαιότητα του «έμπειρου δημοσκόπου», για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε έχει σοβαρή επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα το προφανές, ότι δηλαδή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενισχύεται ολοένα και πιο πολύ σε καθημερινή βάση, με τον Ελληνικό Λαό να αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο ότι το Κίνημα των  Ελλήνων Εθνικιστών αποτελεί την μοναδική Πολιτική Δύναμη της Χώρας η οποία μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών