Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2017

Δεν αντέχουν ούτε 1 λεπτό αλήθειας! Λογοκρισία στην δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου για το Κυπριακό - ΒΙΝΤΕΟ

Η κρατική ΕΡΤ, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του επιτελείου Τσίπρα, προχώρησε σε μια ακόμη σταλινική λογοκρισία έναντι της Χρυσής Αυγής.

Οι ιθύνοντες του δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης φανερά ενοχλημένοι από την καταγγελία του Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για τον αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις συναντήσεις του Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό έκοψαν κυριολεκτικά στην μέση την σχετική δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Αντί λοιπόν η δημόσια τηλεόραση να προβάλλει ολόκληρη την δήλωση του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, πρόβαλε μόνο το δεύτερο μισό της δήλωσης και συγκεκριμένα αυτό το κομμάτι:


Προφανώς η κρατική ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί επ΄ ουδενί να γίνει οποιαδήποτε αναφορά στην αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική ενέργεια του πρωθυπουργού και κυρίως να μην ακουστεί ότι οι Χρυσαυγίτες υπηρετούν με υπερηφάνεια στον Ελληνικό Στρατό, φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη εν αντιθέσει με τους "αλληλέγγυους" που ενδιαφέρονται μόνο για την σίτιση και την στέγαση των λαθρομεταναστών.

Ιδού ολόκληρη η δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ώστε να αντιληφθείτε πώς η... δημοκρατική ΕΡΤ δεν αντέχει ούτε 1 ολόκληρο λεπτό αλήθειας!


"Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον αποκλεισμό του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας από τις συναντήσεις των Πολιτικών Αρχηγών για ένα μείζον εθνικό θέμα όπως είναι το Κυπριακό.
Η ενέργεια αυτή του Πρωθυπουργού είναι βαθύτατα αντιδημοκρατική και καταλύει τα δικαιώματα μίας μεγάλης μερίδος του Ελληνικού Λαού. Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Υπηρετούν στον Στρατό, πληρώνουν φορολογία και μάλιστα υπηρετούν στον Στρατό φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη και όχι ως "αλληλέγγυοι" περιθάλπτοντας παράνομους μετανάστες.

Θα διεκδικήσουμε τα Συνταγματικά μας δικαιώματα, θα διεκδικήσουμε να έχουμε λόγο στο μέγα Εθνικό ζήτημα. Είναι απαράδεκτο να αποκλείεται το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας και την ίδια στιγμή να έχουν λόγο κόμματα, τα οποία ξεπέρασαν μόλις το 3% και τα οποία σύμφωνα με τις πολιτικές έρευνες δεν πρόκειται να έχουν παρουσία στην προσεχή Βουλή.

Τα Εθνικά θέματα ανήκουν σε όλους τους Έλληνες. Ο ρατσισμός κατά της Χρυσής Αυγής δεν θα περάσει".

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών