Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 01, 2017

Μόνο οι Εθνικιστές έχουν προτάσεις για το «προσφυγικό» - Τα συστημικά κόμματα απλώς χαρακτηρίζουν τους επικριτές τους φασίστες...

Τα πράγματα με το όνομά τους ανέφερε ο Μάθιου Γκούντγουιν, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Κέντ, αναφερόμενος στο λεγόμενο «προσφυγικό», την εκτίναξη της πολιτικής επιρροής των Εθνικιστών, αλλά και την κατάρρευση των συστημικών κομμάτων.

Σας παρουσιάζουμε σημαντικά αποσπάματα των δηλώσεών του:
«Σε όλη την Ευρώπη, η ριζοσπαστική Δεξιά είναι σε άνοδο επειδή αναγνώρισε από νωρίς...
ότι οι ανησυχίες του κόσμου σχετικά με τη μετανάστευση, τους πρόσφυγες και το Ισλάμ δεν αφορούν μόνο υποτιθέμενες απειλές για την ασφάλεια, τις αξίες και τον τρόπο ζωής, αλλά και το οικονομικό μέλλον του κράτους πρόνοιας. Οι όμοιοι της Λεπέν και του Βίλντερς εκμεταλλεύονται το οικονομικό/ πολιτισμικό άγχος και αντλούν δύναμη από τους ψηφοφόρους που στέκονται σταθερά στη μία πλευρά του χάσματος ανάμεσα στους φιλελεύθερους προοδευτικούς, που μιλάνε για κοσμοπολιτισμό και ανοιχτή Ευρώπη, και σε εκείνους που νιώθουν να απειλούνται από τις ανισότητες της παγκοσμιοποίησς, από το Ισλάμ και τους μετανάστες»

«Αλλά τα συστημικά κόμματα εξουσίας δεν έχουν ασχοληθεί στα σοβαρά με αυτή τη συζήτηση. Πολύ συχνά χαρακτηρίζουν τους επικριτές τους φασίστες και ρατσιστές και αλλάζουν γρήγορα θέμα. Η ριζοσπαστική Δεξιά κάνει λάθος. Αλλά προσφέρει μια σαφώς καθορισμένη ερμηνεία του τι έχει πάει στραβά και προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει»

Καταρχάς, το αν έχουμε «κάνει λάθος» δεν μπορεί να το κρίνει ο Γκούντγουιν, ούτε ο Σόρος, ούτε ο Μούιζνιεκς. Από κει και πέρα, όμως, ο καθηγητής έχει δίκιο και το γνωρίζει ο κάθε Έλληνας.
Η Χρυσή Αυγή παρά τις συκοφαντίες ότι δήθεν «δεν διαθέτει πρόγραμμα», όντως έχει αναγνωρίσει πρώτη, εδώ και δεκαετίες, το πρόβλημα και τις αιτίες του και όντως αρθρώνει έναν πολύ συγκροτημένο και σαφή λόγο για την λύση του προβλήματος.  

Από την άλλη πλευρά τα συστημικά κόμματα, που δήθεν «έχουν πρόγραμμα», αναλώνονται σε στείρους – γελοίους χαρακτηρισμούς απέναντι στην Χρυσή Αυγή, αλλά λύση δεν έχουν να προτείνουν.

Αυτό άμα το επεκτείνει κανείς σε όλους τους τομείς της πολιτικής θα αντιληφθεί γιατί η Χρυσή Αυγή επιμένει να ανεβαίνει διαρκώς παρά την λάσπη, τις συκοφαντίες, τις διώξεις, την φίμωση, τις σφαίρες και την τρομοκρατία του παρακράτους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών