Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

Ιδού η λύση για να μην ξεπαγιάζουν οι "πρόσφυγες" της Λέσβου!

Γράφει ο Αντίοχος
 
Μεγάλο είναι το πρόβλημα με τα «προσφυγάκια» στα hotspots της Λέσβου )που μένουν σε σκηνές…), καθώς χιονίζει στην περιοχή για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Έτσι, μια ΜΚΟ, η «Συνύπαρξη και επικοινωνία στο Αιγαίο» ζήτησε από τον πρόεδρο των ξενοδόχων να φιλοξενηθούν τα «προσφυγάκια» στα ξενοδοχεία του νησιού, τουλάχιστον γι’ αυτές τις μέρες του χιονιά.
 
Ωστόσο, δεν είναι αυτή η ενδεδειγμένη λύση του προβλήματος, καθώς αν τα «προσφυγάκια» μπουν στα ξενοδοχεία, θα ισχύσει το «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» και δε θα φύγουν από κει, ούτε με… σφαίρες!
 
Άλλη είναι η λύση και σας την παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως:...
15.746 ψήφους πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, στις τελευταίες εκλογές, 5.796 το… τιμημένο, 2.355 η συνοδοιπορούσα καμμεναρία, 1.697 οι Λαφαζαναίοι και 592 ψήφους όλα μαζί τα… υπερ-σούπερ-ντούπερ «αλληλέγγυα» γκρουπούσκουλα της ακροαριστεράς (ΑΝΤΑΡCIA, ΚΚΕ μ-λ, κ.λπ.). Σύνολο κομμουνιστών και συνοδοιπόρων: 26.166.
 
Πόσα είναι τα «προσφυγάκια» στην Λέσβο; Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του λεγόμενου «Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης», είναι 5.551.
 
Δηλαδή, αν κάθε σύντροφος παίρνει στο σπίτι του από ένα «προσφυγάκι» μία στις πέντε μέρες, λύθηκε το πρόβλημα! Τόσο απλά είναι τα πράγματα! Άιντε τώρα να σας δούμε «αλληλέγγυοι» του… κώλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών